Stirile din ziua: 18 aprilie 2018

Incepe Bookfest. Patru zile, peste 25.000 de volume, reduceri si surprize /PROGRAM

Cel mai așteptat târg pentru iubitorii de lectură începe joi la Timișoara. Salonul de Carte Bookest, ajuns la ediția cu numărul 7, așteaptă oaspeți și a pregătit o mulțime de surprize. Lansarea în premieră națională a celui mai recent volum semnat Mircea Cărtărescu este doar una dintre ele.

Cum insulta primarul Robu inteligența timisorenilor. Cazul Cinema Studio

Un nou scandal stă să izbucnească în interiorul primăriei timișorene conduse de Nicolae Robu. Da, e adevărat că mucaliții, și nu-s puțini, bagă mâna în foc că primăria e condusă de facto de Sanda Greblă, Robu fiind mai degrabă un fel de purtător de cuvânt al instituției. Dar să trecem peste astfel de răutăți.

Editorial de Eugen Sasu

Referendum pentru sot si hotie. Mergi la urne, esti PSD-ist! Nu te duci, esti homosexual!

Despre Dragnea și Tăriceanu poți vorbi în două chei, atunci când te pregătești sau nu să mergi la mitingul de un milion de oameni pentru susținerea familiei, din luna iunie. Dacă nu-i suporți cât sunt de ipocriți, de mincinoși și toxici pentru România, vei zice că este o obrăznicie să spui tu, soț de cinci neveste, Călin Popescu Tăriceanu, că trebuie să ne închinăm la principiile ce țin sănătoasă și unită o familie.

Top