Stirile din ziua: 23 aprilie 2018

PMP vrea 1 milion de semnături pentru alegerea primarilor în două tururi

PMP vrea 1 milion de semnături pentru alegerea primarilor în două tururi

Partidul Mişcarea Populară se apucă de strâns semnături pentru primari în două tururi. Campania își propune să adune, până în iunie, peste 1 milion de semnături, astfel încât să se revină la vechiul sistem.

Editorial de Ino Ardelean

Un cincinal și-un an de împliniri mărețe. Azi, infrastructura sportivă și sportul timișorean

„Timișoara capitală a sportului în România – în primul rând a sportului de performanță, dar și a sportului de întreținere – cu infrastructură pentru sport pe măsură – nou stadion de fotbal, nou stadion de atletism, nouă sală polivalentă, nou bazin de înot, etc. – o Timișoară pentru care câștigarea titlurilor de campioană națională la fotbal, handbal, baschet, etc. – inclusiv la diverse sporturi individuale – să devină obiective de rutină.”

Invazie de căpușe în parcurile Timișoarei. Nu avem dezinsecție, zeci de oameni la spital în ultima săptămână

A început sezonul căpușelor, iar timișorenii merg în număr mare la spital. Se întâmplă în condițiile în care primăria n-a pornit încă licitația pentru dezinsecție, deși a câștigat de 7 luni procesul pe care l-a invocat pentru lipsa contractului. Între timp, a apărut și o petiție online prin care se cere municipalității să intervină de urgență.

Timișoreancă de 19 ani, cu 173 km/h pe autostradă! Recordul săptămânii vine însă de la Berlin

Cea mai mare viteză de pe autostrăzile din România s-a înregistrat, în ultima săptămână, pe A1, în județul Arad! Un neamț a fost tras pe dreapta pentru că a dat peste cap „acul” radarului, având 236 km/h! O timișoreancă de 19 ani a fost prinsă pe A3 Turda-Borş, cu 173 km/h!

Bastionul Theresia, scos din nou la licitație. CJ Timis scade la jumătate tarifele, ca să nu mai stea cu el gol

Trei licitații ratate și un singur loc închiriat. S-a întâmplat în Bastionul Theresia, unde CJ Timiș schimbă foaia, ca să nu mai stea cu spațiile goale. A scăzut chiria la ceva mai mult de jumătate față de cea veche și a mărit aria activităților permise. Acum trebuie să fie de acord cu schimbările și consilierii județeni.

ANUNȚ PUBLICITAR LICITAȚIE S.C. TRATAMENT BALNEAR BUZIAȘ S.A

S.C. TRATAMENT BALNEAR BUZIAȘ S.A. cu sediul în Buziaș, str. Avram Iancu, nr.12, cam.1, parter, tel. 0256/321.060, e-mail: statiune@buzias.ro, anunță vânzarea prin licitație deschisă cu strigare a bunului imobil – proprietatea societății – teren  în suprafață de 2828 mp cu construcțiile aferente în suprafață de 1274 mp C1 – Atelier Întreținere și C2 – Vila

Ziua Sfântului Gheorghe, purtătorul de biruință, ziua în care nu e bine să dormi

Sfântul Mare Mucenic Gheorghe este unul dintre cei mai venerați sfinți din calendarul creștin. Purtătorul de biruință este sărbatorit, în fiecare an, pe 23 aprilie. Sf. Gheorghe este patronul spiritual al Casei Regale a Angliei, ocrotitorul Georgiei, Armeniei, Maltei, Lituaniei și Serbiei, dar și al armatei române. Sân-George este protectorul naturii înverzite, al vitelor și al oilor.

aquatim

Apa rece oprită în Opatița, Banloc și Cerna

Aquatim anunță spălări planificate ale rețelelor de apă și rezervoarelor de înmagazinare în Opatița și Banloc, luni, 23 aprilie, orele 9 – 15, respectiv Cerna, marți 24 aprilie, orele 9-15. Pe durata efectuării lucrărilor, alimentarea cu apă din aceste localități va fi oprită. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat luni, 23 aprilie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Lev Tolstoi, Hebe (p), Gh. Ranetti (p), Chiriac (p), Glad (p), Bd. Constantin Brâncoveanu (p), Piața Victoriei nr. 3, orele 9 – 17; Sînandrei, Seceani nr. 152, Sintești, Bulgăruș (p) – defrișări, Deta – str. N. Titulescu, Unirii, Carpați, M. Viteazul,

Top