Stirile din ziua: 5 aprilie 2018

ședințe

PNL vrea majoritate in CJ Timis, nu neaparat o functie. Robu: Ne mai tatonam unii pe altii

PNL vrea majoritate in CJ Timis, nu neaparat o functie. Robu: Ne mai tatonam unii pe altii

PNL vrea majoritate, nu neapărat funcție de conducere în CJ Timiș. Sună paradoxal, dar asta susține președintele filialei, Nicolae Robu. Eventualele negocieri nu pot începe însă decât din momentul în care Roxana Iliescu, ex-PMP, își va depune oficial demisia de la CJ Timiș.

Adio, institut oncologic la Timisoara! Dupa un an si jumatate, a fost anulata licitatia pentru proiectare

Nici măcar proiecte nu suntem în stare să facem! Planurile pentru construirea mult discutatului institut oncologic sunt puse din nou în așteptare. Procedura de licitație a fost anulată, la un an și jumătate de la lansare, așa că s-a ales praful de toate promisiunile guvernului PSD.

Rezilierea contractului de pe lotul 3 al Autostrazii Lugoj-Deva ar fi un dezastru

Lotul 3 al Autostrăzii A1 Lugoj – Deva ar putea fi reziliat, după ce reprezentanții CNAIR au făcut o vizită și au constatat o mobilizare slabă a constructorilor. CNAIR susține că pe Lotul 3 există și niște lucrări neconforme, însă este contrazisă de Asociația Pro Infrastructură. Cei de la API avertizează că o reziliere „ar fi dezastruoasă”.

Club celebru, in ilegalitate de ani buni! Fostele cinematografe castigate de primarie sunt fie ruine, fie ocupate

Primăria nu a reușit încă să preia cele 7 cinematografe pe care le-a câștigat în instanță în procesul cu RADEF. Vestea și mai proastă este că, și dacă preluarea s-ar face mâine, spațiile fie sunt într-o stare deplorabilă, fie sunt ocupate, chiar ilegal, de anumite afaceri. Cel mai ciudat caz este cel al cunoscutului Club 30, care nu mai are, de ani buni, niciun fel de act sau aviz de funcționare!

Anunt de participare

Reluarea licitaţiei de proiecte sportive în vederea acordării finanţării nerambursabile din fonduri alocate de Comuna Ghiroda pentru activităţi nonprofit de interes general, conform Legii nr. 350 din 2 decembrie 2005, cu modificările şi completările ulterioare. Autoritatea contractantă: Comuna Ghiroda, strada Victoria, nr. 46, Ghiroda, judeţul Timiş, cod fiscal 5517220, tel. 0256205201, fax 0256287406. Reglementări legale

Reparatii de urgenta pe DN68A. Oficialii din Timis si Hunedoara, plan comun contra traficului de groaza

Prefecții de Timiș și Hunedoara, alături de reprezentanții altor instituții din cele două județe s-au întâlnit pentru a găsi soluții în ceea ce privește fluidizarea traficului pe DN 68A. Drumul, aflat la limita dintre județele Timiș și Hunedoara, face practic legătura dintre ieșirea de pe autostradă de la Margina și drumul spre Deva.

Hai cu… Embargoul! Festival de mai la Dudestii Vechi, cu Bajaga

Cel mai nou festival din Timiș este și cel care deschide sezonul în acest an. Între 18 și 20 mai, la Dudeștii Vechi are loc prima ediție a Embargo Fest, iar primul nume anunțat este cel al trupei Bajaga. Așa că, dacă vreți să ascultați live „Ruski Voz” sau „Plavi Safir”, faceți o excursie în cea mai mare comunitate de bulgari din România.

Al cincilea anotimp: expozitie foto de tinut minte, la aeroport

Sunt patru anotimpuri pe care le știe toate lumea. Dar există și un al cincilea, nescris, pe care fiecare dintre noi îl trăim cu fiecare plecare și fiecare sosire. Borco Ilin, PR-ul Muzeului Satului Bănățean, l-a fotografiat și acum îl expune, timp de o lună, la Aeroportul Internațional Timișoara.

apa calda

Fara apa calda si rece

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de Enel SA la rețeaua de medie tensiune, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică, va întrerupe joi, 5 aprilie, între orele 9 și 15, furnizarea apei calde și a celei reci și a încălzirii la PT 28. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Arcașilor,

Top