Stirile din ziua: 22 aprilie 2018

Accident cu motociclist

Motociclist mort la Remetea Mare, din cauza unei șoferițe neatente

Motociclist mort la Remetea Mare, din cauza unei șoferițe neatente

Un accident groaznic a avut loc duminică după-amiază, la ieșirea din Remetea Mare. O motociclist de 30 de ani și-a pierdut viața, după ce a fost lovit în plin de o șoferiță care a virat fără să se asigure.

Primăria Timișoara, cea mai econoamă din țară la beculețe de Crăciun. La Constanța s-au cheltuit 1,2 milioane de euro

Luminițele de Crăciun au stat aprinse, în medie, o lună și jumătate în marile orașe din România și au scos bani frumoși de la bugetele locale. Infocons a făcut un studiu referitor la cheltuielile primăriilor reședințelor de județ, iar Timișoara ocupă primul loc… de la coadă.

Editorial de Eugen Sasu

Prostie sau premoniție orwelliană?

Te amuză, dar nu e de râs, e o prostie, dar nu e de ignorat, e PSD și ar putea fi grav. Pentru prima dată în mulți ani de presă politică-administrație am auzit că un lider de partid este dat în judecată pentru că grupul de aleși al acelui partid într-un legislativ votează împotriva propunerilor celor aflați la putere.

Drujba de primăvară se întoarce: Toaletare în forță prin parcurile Timișoarei / FOTO

Curățenia de primăvară prin parcuri se face cu drujba. Cel puțin așa susțin unii timișoreni, care reclamă tăierea fără discernământ a unor arbori sănătoși. Oficial, primăria ar trebui să planteze cel puțin 10.500 de copaci, având în vedere promisiunile făcute în toamna lui 2017, după furtuna devastatoare din septembrie.

Top