Stirile din ziua: 13 aprilie 2018

Ripensia bate la Mioveni, Politehnica pierde la Calarasi

Ripensia bate la Mioveni, Politehnica pierde la Calarasi

O zi de vineri 13 percepută diferită de cele două echipe divizionare B din Timișoara. Politehnica a fost victima sigură la Călărași, în timp ce Ripensia, cu Ciprian Urican la primul meci ca antrenor principal, a obținut o victorie imensă la Mioveni. Politehnica nu a avut prea multe șanse la Călărașiul lui Dan Alexa. Liderul

Ce au luat pe mere la Baia Mare au dat pe pere, acasa, cu CSM Bucuresti

Vineri 13 a fost chiar o zi cu ghinion pentru campionii de la Timişoara Saracens. Bănăţenii au întâlnit pe teren propriu, revelaţia sezonului, CSM Bucureşti, şi după 80 de minute echilibrate, gazdele s-au înclinat, 6-11 (3-8), deşi săptămâna trecută reuşeau o minisurpriză, victorie în Maramureş.

Robu vrea bonus de santier si raspundere: Pentru munca pe care o depun, un salariu corect ar fi de 4-5.000 de euro

Primarii ar trebui să primească bonusuri salariale pentru că își asumă răspunderi, gestionează șantiere și, pe deasupra, sunt, de multe ori, supuși oprobriului public. Nicolae Robu spune din nou că ar trebui să aibă cam 5.000 de euro salariu, cu tot cu bonusuri, care pot fi stabilite pe baza unei grile.

cinematografe

Primaria si-a preluat cinematografele. In prima faza, taie curentul la Timis si schimba yalele la Studio

Primăria a preluat, în sfârșit, cele 7 cinematografe pe care le-a câștigat în instanță în procesul cu RADEF, dar și Cinema Studio. Vor începe reabilitări, însă nu se poate spune când va fi gata primul. E cert că la Studio se schimbă yalele, fiindcă spațiul ar fi folosit ilegal drept… depozit de alimente, iar la Timiș nu vor mai rula filme în viitorul apropiat.

Politia Locala: Realitatea a fost distorsionata! Eram in misiune, cel care ne-a pozat urma sa fie amendat a sasea oara!

Mașinile Poliției Locale au voie să parcheze oriunde, când sunt în misiune. Acesta a fost și cazul în zona Iosefin, unde o dubiță a fost fotografiată pe două locuri rezervate persoanelor cu dizabilități! În plus, poza a fost făcută de un… contravenient ca să se răzbune că lua din nou amendă! E concluzia controlului intern făcută în instituția condusă de Dorel Cojan!

Editorial de Ino Ardelean

Cum s-a suprapus balciul culturalo-mercantil peste angoasele primarului Robu

La începutul acestei săptămâni, câteva zeci de asociații și personalități/personaje din Timișoara au semnat un memoriu prin care acuză mai multe deficiențe, chiar ilegalități, în activitatea Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021.

dezinsectie

Vine vara, bine-mi pare, Timisoara n-are deratizare! Si nici dezinsectie!

După 4 ani și jumătate în care n-a avut contract de dezinsecție și la 6 luni de când a câștigat procesul care ținea blocată organizarea unei licitații, Primăria Timișoara nici măcar nu a început această procedură. Asta, deși, în toamna trecută, edilul șef spunea că le va cere subordonaților lui să se miște „cât mai repede”. În februarie, în CL s-a votat studiul de oportunitate pentru delegare, dar mai departe nu s-a mers.

Inot pentru viata. Sau cum putem face viata mai… roz pentru femeile afectate de cancer de san

150 de timișoreni, mici și mari, vor înota, duminică, într-un eveniment caritabil, organizat în sprijinul femeilor care suferă de cancer mamar. Întreaga sumă va fi destinată pentru ședințe de consiliere psihologică, peruci, proteze și orice alte accesorii care pot însenina viața acestor femei.

întreruperi

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 13 aprilie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Cartier Ghiroda Nouă (p), orele 9 – 17, Colonia Radio, R. Walter (p), Bistrei, Canal Bega, Albăstrelelor, Parâng, Luduș, Tata Oancea, Traian Demetrescu, Jules Verne, Gen. Magheru, J. Moor, Colonia Slavici, Căciulata, Cerbului, G. Topîrceanu, Calistrat Hogaș, Grădinarilor, Parcului, A. Repin, Martir

Top