Stirile din ziua: 28 aprilie 2018

Poli respiră. Greu, dar respiră, după victoria cu Chiajna din minutul 93

Poli respiră. Greu, dar respiră, după victoria cu Chiajna din minutul 93

Victorie după 5 luni! După acel 2-1 cu Astra de la finele lui octombrie, Poli nu a mai câştigat în Liga 1, ajungând în subsolul play-out-ului. La aproape jumătate de an de la acel joc, trupa viola reuşeşte un 1-0, greu obţinut, dar meritat, în faţa unei contracandidate la retrogradare, Concordia Chiajna, şi respiră!

În roz, mov și alb. Timfloralis colorează și parfumează centrul Timișoarei / FOTO

Nu am văzut niciodată așa ceva. Poți să stai tot timpul cu telefonul pornit, să faci poze – e replica rostită, în Piața Victoriei, de o doamnă respectabilă, care vorbea la telefon. Admira, în acest timp, Fântâna cu Pești, devenită jardinieră ad-hoc. Timișoara este, până duminică, o casă a florilor, la noua ediție Timfloralis.

La Timișoara se face dezinsecție în două săptămâni. Robu: Trag țânțarii la mine, ceva incredibil

Ne-au terorizat insectele, dar în două săptămâni se rezolvă problema. Promite primarul Nicolae Robu, care anunță un contract de achiziție directă încheiat în câteva zile, până la finalizarea licitației pentru dezinsecție. Robu spune și că este una dintre „victimele” preferate ale țânțarilor.

Sorin Grindeanu, îngrijorat de soarta Timișoarei, chiar și din Madagascar. Robu, făcut “mitoman” și “narcisist”

Plecat pe urmele lui Radu Mazăre în exoticul Madagascar, fostul premier Sorin Grindeanu, ne arată și de acolo că nu mai poate de grija timișorenilor. Într-o postare pe Facebook, fostul președinte al PSD Timiș îl desființează pe actualul primar Nicolae Robu pentru ultimele sale acțiuni.

Strania poveste a Eréndirei și a bunicii fără suflet, la Teatrul German. Olga Török, nominalizată la Premiile UNITER

Pe 7 mai ar putea fi câștigătoarea unui premiu UNITER, dar pe 2 mai o puteți vedea pe scena Teatrului German, într-una dintre cele mai frumoase spectacole ale ultimilor ani. Olga Török este Eréndira, în montarea specială a lui Yuri Kordonsky.

aquatim

Casierii închise la Aquatim, în minivacanță

Casieriile şi birourile de relaţii cu publicul ale societăţii Aquatim vor fi închise în perioada 30 aprilie – 1 mai. Factura de apă poate fi achitată on-line, pe site-ul www.aquatim.ro, prin reţelele bancare, magazinele din reţeaua PayPoint, centrele de plăți un-doi ale Mobile Distribution și prin serviciul Westaco Express, disponibil în stațiile OMV. În această perioadă

Top