Stirile din ziua: 6 octombrie 2018

vot

Prezența la vot, după prima zi de referendum: 5,72% la nivel național. Timișul este peste Teleorman

Prezența la vot, după prima zi de referendum: 5,72% la nivel național. Timișul este peste Teleorman

S-a încheiat prima de referendum. Biroul Electoral Central a anunțat că prezenţa la vot, la nivel naţional, la ora 21, în prima zi a referendumului pentru familie, a fost de 5,72%. Timișul este peste media națională. În Timișoara, prezența a fost de 7,04%.

pnl

Ce face PNL în vestul României, dacă ajunge la guvernare. Printre proiecte, centură la Timișoara

Lapte și miere și chiar mai mult decât atât, pentru județele din vestul României, după ce PNL ajunge la guvernare. Liberalii din Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara, reuniți la Timișoara, au adoptat, sâmbătă, o rezoluție care cuprinde proiecte de interes regional.

Ludovic Orban

Orban, despre referendum: Eu votez, e cea mai profundă formă de democrație, dar nu am implicat partidul

Președintele PNL, Ludovic Orban, spune că referendumul pentru familie nu este prea scump, pentru că nu e o chestiune legată de bani, ci de dorința românilor de a redefini familia. Orban spune și că Liviu Dragnea e ultimul care ar trebui să vorbească despre familia tradițională.

filarmonica banatul

Filarmonica Banatul a început stagiunea în grevă. Între lacrimi și „cine mișcă mișcă-n brișcă” / FOTO+VIDEO

Premieră tristă pentru Timișoara: artiștii de la Filarmonica Banatul au început stagiunea cu o grevă generală. Conflictul durează de aproape 2 ani, timp în care primăria a preferat să ignore semnalele venite chiar de… peste drum. Acum, Nicolae Robu spune că „sunt destui muzicieni pe planetă”.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat sâmbătă, 6 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Musicescu (p), Gospodarilor (p), A. Odeanu (p), orele 9 – 17; Giroc – str. Narciselor (p), Iris (p), Rozelor (p), Daliei (p), Garofiței (p), Florilor (p), Crinului (p), Macilor (p), Magnoliei (p), Begoniei (p), Lalelelor (p), Lămâiței (p), Anemonei (p), Frunzei

Top