Stirile din ziua: 18 octombrie 2018

Iulius Mall Timișoara

Weekend plin la Iulius Mall Timișoara: târguri, concurs de dans, Ziua Armatei

Iulius Mall a pregătit un nou sfârșit de săptămână cu activități pentru întreaga familie. Doamnele sunt așteptate la un târg de bijuterii, copiii se vor amuza la teatru de păpuși, cei aflaţi în căutarea unor remedii naturale sunt invitaţi la un târg de sănătate, tinerii pasionaţi de dans se vor întrece în mişcări de hip

tramvaiul

Un puști de nici 5 ani a colorat cel mai frumos tramvai. Acum va merge cu vaporașul, alături de prieteni

Concursul „Colorează-ți tramvaiul!”, organizat de STPT, s-a încheiat. Au fost 40 de planșe, iar dumneavoastră ați fost cei care ați decis câștigătorul. Gabriel Solomon a adunat cele mai multe aprecieri și și-a adjudecat plimbarea cu vaporașul alături de prieteni.

Lucica Golban

Dosarul de șpagă și trafic de influență la Finanțele Timiș, trimis în judecată

Procurorii DNA au finalizat dosarul în care Lucica Golban, fostă șefă de serviciu din Finanțele Timiș, a fost acuzată că a luat șpagă chiar în sedoul instituției. Alături de ea au fost trimiși în judecată contabila Stoiana Găman și omul de afaceri Horia-Ioan Grigoriță, pentru trafic de influență.

Recital de muzică electronică susținut de Costel Baboș

Recital de muzică electronică susținut de Costel Baboș

Clubul Helion al Casei Municipale de Cultură Timișoara vă invită vineri, 19 octombrie, începând cu ora 17:30, sala Orizont a Uniunii Scriitorilor din România, filiala Timișoara, (Piața Sfântul Gheorghe nr.3, et. 1, deasupra Băncii Transilvania) la un recital extraordinar de muzică electronică susținut de Costel Baboș. Cunoscutul scriitor, care trăiește de mulți ani în Canada,

Ionuț Nasleu

Ionuț Nasleu, cel mai bun la tarabe! L-a bătut pe directorul de la Piețe la concursul pentru Consiliul de Administrație

Se ocupă de asta doar de câteva luni, dar deja știe mai multe decât șeful din ultimii 25 de ani de la Piețe SA. Ionuț Nasleu, președinte interimar al CA de la această societate, a adunat cel mai mare punctaj la concursul organizat de primărie.

mircea rednic

Mircea Rednic e increzator: Dinamo va juca în play-off

Proaspătul antrenor al clubului de fotbal Dinamo București (nu, nu este vorba de Claudiu Niculescu – asta era acum douăzeci și ceva de zile), Mircea Rednic, a susținut în cursul zilei de luni, 15 octombrie, prima conferința de presă din cadrul celui ce urmează să fie cel de-al 4-lea mandat al antrenorului la gruparea alb-rosie.

Cannes

Trei zile cu filme de Cannes și-un multipremiat regizor din Mexic, la Timișoara / PROGRAM

Dacă vă plac filmele, weekendul care stă să înceapă este unul perfect pentru voi. A treia ediție a festivalului „Les Films de Cannes à Timișoara” se deschide vineri, 19 octombrie, cu un film mexican al cărui regizor, controversatul Carlos Reygadas, va fi prezent la proiecție.

jazz

Jazz Banat Session deschide toamna de jazz de la Timișoara

E toamna jazz-ului la Timișoara și ea începe la final de octombrie. Vor fi două zile una și una: va fi Jazz Banat Session, o primă serie de concerte care marchează aniversarea celor 10 ediții ale Timișoara Jazz Festival. Jazz Banat Session este organizat de același inimos și dedicat Marius Giura, alături de a sa

Mattis-Teutsch

Patru generații, același suflet de artist: Mattis-Teutsch. În expoziție la Muzeul de Artă Timișoara

Muzeul de Artă Timișoara, Fundația Kunsthaus 7B, Centrul Cultural German din Timișoara și Forumul Cultural Austriac îi așteaptă pe iubitorii de frumos să descopere o poveste care se întinde peste un secol. E povstea unei familii în care arta a făcut parte din mozaicul cotidian.

Top