Stirile din ziua: 12 octombrie 2018

werner wolff

Printr-un sondaj pe Facebook, Robu își măsoară încrederea, alături de opt politicieni și… Werner Wolff

Printr-un sondaj pe Facebook, Robu își măsoară încrederea, alături de opt politicieni și… Werner Wolff

În ziua în care și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de primar al Timișoarei, Nicolae Robu a prezentat un nou sondaj de opinie pe Facebook. El vrea să măsoare gradul de încredere de care se bucură unii potențiali candidați la Primăria Timișoara și nu numai.

realitatea

După OTV, un nou partid-televiziune. S-a înființat Partidul Realitatea

Mai mulți oameni de la Realitatea TV au depus oficial actele pentru înființarea unui nou partid politic. Printre fondatori nu se numără însă Cozmin Gușă și Rareș Bogdan. Partidul Realitatea va fi a doua formațiune politică având la bază o televiziune după PP-DD, înființat pe osatura OTV.

Filarmonica Banatul

Protestul cu Mozart continuă la Timișoara. Robu: Dacă trebuie, facem concurs și angajăm alt personal la Filarmonica Banatul!

Săptămâna viitoare decide ce se întâmplă la filarmonică. Primarul Nicolae Robu spune că, dacă trebuie, dă afară pe toată lumea, orchestră și manager! Între timp, continuă greva, oamenii cântă în stradă, iar edilul face sondaj pe Facebook.

Primăria Timișoara începe dezinsecția și deratizarea

Încă o contestație la dezinsecție, la Timișoara. Prețul prea mic pare să fie principala problemă

Epopeea dezinsecției de la Timișoara continuă, deși primarul Nicolae Robu anunța că licitația s-a încheiat cu succes. Procedura a fost însă contestată, iar de vină pare să fi fost prețul prea mic oferit de firma câștigătoare. Adică o cincime din cel estimat de PMT.

cale ferată

Călin, băiat fin, s-a ținut de promisiune. S-a reparat trecerea de cale de ferată de la Sînandrei / FOTO

Președintele CJ Timiș primește, din nou, mesaje pe la trecerile de cale ferată. De fapt, la aceeași cale ferată unde, astă-vară, un șofer exasperat fusese un pic prea ireverențios. Acum, lui Dobra i se mulțumește. Cu carioca, pe un carton.

Top