Stirile din ziua: 17 octombrie 2018

militari

Ziua Armatei Române, cu fanfară, defilare și poligon de supraviețuire, la Iulius Mall

Ziua Armatei Române, cu fanfară, defilare și poligon de supraviețuire, la Iulius Mall

Expoziţii, concerte de fanfară, ţinute militare. Fotografii în echipament de aviator. Toate aceste, dar și alte surprize vă așteaptă sâmbătă, 20 septembrie, la Iulius Mall, la Ziua Armatei României.

Educație Incluzivă

Săli de terapie de peste 200.000 de euro, pentru copiii cu probleme din Lugoj și estul Timișului

Un nou corp de clădire destinat terapiilor educaționale și specifice la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca” din Lugoj a fost finalizat și dat în folosință. Vorbim despre o investiție începută anul trecut și realizată din bugetul CJ Timiș.

polițiștii locali

Sute de amenzi, în 2 săptămâni, pentru bizonii care blochează liniile de tramvai și pistele de biciclete

Șoferii din Timișoara blochează la greu liniile de tramvai, intrările în curți și pistele de biciclete. Aproape că nu există zi în care polițiștii locali să nu amendeze un conducător auto care și-a lăsat mașina unde i s-a năzărit, fără să-i pese. Numai de la începutul lunii octombrie au fost date în jur de 300 de amenzi.

ruletă

Au trecut 222 de ani de la apariția ruletei

Printre cele mai populare jocuri de noroc din istoria omenirii se număra, cu siguranță, și ruleta. De la modelul dezvoltat de matematicianul și filozoful francez Blaise Pascal în 1796 (cea mai credibilă teorie) și până la jocul online de ruletă cu dealeri live, așa cum putem găsi la Betano Casino, acest joc de noroc a suferit destule modificări, însă a fost mereu apreciat datorită regulilor de joc foarte simple și posibilității realizării unor câștiguri fabuloase, într-un timp foarte scurt.

biciclete

S-a dat cu verde! Din nou, vopsea pe o pistă de biciclete din Timișoara

Vopseaua verde se întoarce! Pe proaspăt refăcuta pistă de biciclete de pe lângă Parcul Botanic! Bicicliștii au reclamat de mai multe ori în trecut această soluție, pe care o consideră periculoasă. Reprezentanții PMT susțin însă că este exact ce trebuie. Acum trei ani, Nicolae Robu spunea că nu se va mai da cu vopsea. Pista

horticultura

De la palmieri, la coșuri de gunoi. Horticultura va face și curățenie în Timișoara

Abia la sfârșitul lunii decembrie am putea afla cine se va ocupa de măturat și golirea coșurilor de gunoi în următorii 4 ani. Până atunci, Horticultura este cea care va face curățenie pe străzile din Timișoara. E soluția de urgență la care va apela primăria, care n-a reușit decât acum să dea drumul licitației pentru salubrizare.

miron cozma

Mort de beat, fiul lui Miron Cozma a intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat

A ratat virajul și s-a „plantat” cu mașina pe spațiul verde din mijlocul intersecției din Piața Bălcescu. Apoi a rupt-o la fugă. Este isprava unui șofer pe care polițiștii l-au găsit ulterior abia ținându-se pe picioare. Au avut atunci 2 suprize!

angajatori de top

Angajatori de Top Timișoara: târgul de carieră unde găsești peste 3.000 de locuri de muncă

Ești în căutarea unui loc de muncă? Ai șanse foarte mari să-l găsești la finele acestei săptămâni, la Timișoara, la Angajatori de Top. Vor fi 70 de companii care oferă peste 3.000 de oportunități de carieră. În plus, poți participa la 25 de workshop-uri și conferințe.

Top