Stirile din ziua: 23 octombrie 2018

Călin Popescu Tăriceanu

Tudorel Toader, lăsat din brațe de Tăriceanu. Dragnea va decide soarta ministrului Justiției

Tudorel Toader, lăsat din brațe de Tăriceanu. Dragnea va decide soarta ministrului Justiției

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, nu-l mai susține pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, lăsându-l pe Liviu Dragnea să ia o decizie în ceea ce-l privește. În schimb, și-ar fi negociat mai multe favoruri din partea PSD.

gaz

Fără soluție la criza de gaz din Timiș. Mii de oameni îngheață în case, în spitale, în școli și grădinițe

Situație incredibilă în România anului 2018! Mii de locuitori din Deta, Denta, Voiteg și Moravița, cu facturi plătite la zi, îngheață în case. Totul, din cauza neînțelegerilor dintre furnizorul și distribuitorii de gaze naturale. Sunt spitale, școli și grădinițe fără gaz, iar soluție nu există. Și iarna bate la ușă.

Lucian Varsandan

De ce a câștigat Lucian Vărșăndan procesele cu Primăria Timișoara. Sentințele au fost publicate pe site-ul PMT

Sentințele în procesele pierdute de Primăria Timișoara în fața lui Lucian Vărșăndan pot fi consultate în detaliu chiar pe site-ul instituției. Puteți afla astfel cât de pricepuți sunt specialiștii în Resurse Umane ai PMT, în frunte cu șefa lor, Rodica Aurelian.

roxana lucaciu

Roxana Lucaciu, campioană mondială la dans sportiv chiar acasă, la Timișoara

Timișoara a găzduit, în ultimul weekend, Campionatul Mondial de Dans Sportiv Under 21 Standard, dar și alte competiții importante, cu licențe internaționale. Românii și-au demonstrat valoarea, iar perechea Paul Rednic – Roxana Lucaciu este, din nou, campioană mondială.

centură

Centura de Sud a Timișoarei a primit un nou termen în instanță

Procesul Centurii de Sud are, în sfârșit, un nou termen. Și un alt complet de judecată. Tot la Curtea de Apel București, unde se blocase la finele lunii septembrie. Licitația pentru centură este încheiată în luna februarie și, de atunci, rezultatul se „plimbă” prin instanțe.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 23 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Rândunelelor (p), Renașterii (p), Alsacia, bd. 3 August 1919 (p), Rabin Ernest Neumann, dr. Gh.Marinescu, Piața Romanilor (p), Episcop Ioseph Lonovici, Episcop Alexandru Bonnaz, I. L. Caragiale, orele 9 – 17; Bucovăț nr. 129 A, Utvin – zona intrare în Utvin,

Top