Stirile din ziua: 24 octombrie 2018

Cătălin Drulă

O parte din PSD i-a arătat lui Dragnea că nu prea mai are majoritate. Teoria deputatului USR de Timiș Cătălin Drulă

O parte din PSD i-a arătat lui Dragnea că nu prea mai are majoritate. Teoria deputatului USR de Timiș Cătălin Drulă

Liviu Dragnea nu mai e sigur pe majoritate în Camera Deputaților. Asta susține deputatul USR de Timiș, Cătălin Drulă, care și-a explicat teoria pe Facebook. Vă reamintim, proiectul de lege privind spălarea banilor a fost votat, miercuri, de două ori, ca să iasă.

colterm

Vom avea căldura la iarnă. Primăria Timișoara ia împrumut peste 21 de milioane de euro pentru Colterm

Primăria Timișoara se îndatorează pentru Colterm. Este vorba despre un împrumut prin Trezorerie, iar banii vor asigura funcționarea pe timp de iarnă a societății de termoficare. Suma este de peste 101 milioane de lei.

openville

Peste 210 firme din România lucrează pe un șantier din Timișoara. Cum se naște Openville / FOTO

E muncă de echipă: cel mai mare proiect mixt din regiunea de vest a țării presupune eforturilor a nu mai puțin de 210 firme din România. Openville Timișoara crește de la o zi la alta și nu doar la suprafață. Pasajul auto înaintează și el în ritm susținut.

spălarea banilor

Vot cu repetiție în Camera Deputaților. Dragnea vede mâini criminale, Ponta cheamă procurorii

Demență totală în Camera Deputaților! Legea pentru spălarea banilor a căzut inițial la vot, dar PSD a cerut reluarea procedurii, reușind în final să obțină trecerea legii. Liviu Dragnea susține că o mână criminală a blocat votul prima dată.

gaz

Până în martie 2019 va fi bine. Se reia alimentarea cu gaz în localitățile din sudul Timișului

S-a decis! Alimentarea cu gaze naturale va fi reluată în sudul județului Timiș, în Deta, Denta, Voiteg și Moravița. Întâlnirea de la Ministerul Energiei, unde a participat și prefectul Eva Andreaș, a pus capăt crizei. Cel puțin până în primăvara lui 2019.

ședințe

Unii consilieri județeni din Timiș nu mai vor să fie chemați… cu goarna!

Sunt consilieri județeni din Timiș care s-au săturat să tot fie chemați la ședințe extraordinare. Au spus acest lucru și miercuri, când au semnat… condica doar 27 din cei 37 de aleși județeni. Primăria Timișoara face și ea la greu plenuri extraordinare și chiar mai mult de atât.

rezoluție

Se naște Guvernul Dăncilă II. Nume șocante printre posibilii viitori miniștri

Olguța Vasilescu – vicepremier și ministru al Dezvoltării, Cătălin „Mitralieră” Rădulescu la Apărare, Niculae Bădălău – vicepremier, Ecaterina Andronescu – Educație. Sunt doar câteva dintre numele vehiculate să facă parte din viitorul guvern Dăncilă II.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 24 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. A. Imbroane (p), Samuil Micu (p), Renașterii (p), Geneva, Zurich, Basel, Intrarea Fortăreței, orele 9 – 17; Aquatim – forajele 1, 3, 5, 8, 9, 11, Moșnița Nouă – str. Țarcu, Moșnița Veche (p), Bisericii), Cutina (p), Comloșu Mic (p), Uivar

Top