Stirile din ziua: 30 octombrie 2018

apa calda

Fără apă caldă

Fără apă caldă

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni apărute la rețeaua primară, vaă întrerupe miercuri, 31 octombrie, între orele 9 și 16, furnizarea apei calde la PT 98. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Bujorilor, Calea Șagului (parțial), Eternității (parțial), Florilor și zona Steaua.

200 de copii s-au luptat la sat pentru viitorul rugby-ului românesc

Sport de cea mai bună calitate, în cel mai bun loc, la sat! În comuna Moşnita Nouă a avut loc etapa a doua a Circuitului Regional de MiniRugby Transilvania Sud. Denumită „Cupa Moşniţa Nouă”, fiind organizată de către Primăria Moşniţa şi SCM Timişoara, această etapă a aliniat la start echipele din zona Timişoara, Arad, Oradea şi Sibiu, dar şi două echipe din Serbia, GRK Vrsac şi RK Borac Starcevo, în jur de 200 de copii între 8 şi 16 ani, jucându-se cu balonul oval.

maternitate odobescu

Maternitatea Odobescu, încă 3 ani în actualul spațiu. Chirie de aproape 220.000 euro către Fundația Caritatea

Primăria Timișoara va plăti, în următorii 3 ani, o chirie de aproape 220.000 de euro pentru clădirea în care se află Maternitatea Odobescu. Proprietarul, Fundația Caritatea, ceruse o majorare semnificativă a chiriei. Între timp, PMT vrea să construiască un nou spital.

mihaela mircea

Transfer spectaculos pe relația primărie – CJT. Mihaela Mircea (ex-Mârza) îl lasă pe Robu pentru Dobra

Fosta mâna dreaptă a fostului primar Gheorghe Ciuhandu, Mihaela Mircea (ex- Mârza), părăsește primăria liberalului Nicolae Robu pentru CJ-ul PSD-istului Călin Dobra. Ea va conduce în CJ Timiș o direcție proaspăt înființată.

mitralieră

Guvernare la mișto. Deputatul „Mitralieră” spune că ar putea conduce trei ministere

Vehiculat ca posibil viitor ministru al Apărării, celebrul Cătălin Rădulescu, supranumit deputatul „Mitralieră”, afirmă că ar putea conduce trei ministere, nu unul. Rădulescu a ajuns celebru după ce a afirmat, la începutul anului 2017, că e pregătit să iasă cu mitraliera împotriva protestatarilor anti-guvernamentali.

utvin

Pompeiul de lângă Timișoara. La Utvin ninge… cenușă

Locuitorii din Utvin își petrec zilele sub un praf fin de cenușă. Acesta vine de la depozitul de zgură al Colterm, aflat în apropiere. Deși vântul a bătut foarte tare, cei de la societatea de termoficare nu au pornit toate aspersoarele pentru a împiedica cenușa să se răspândească. UPDATE: Colterm a fost amendată cu 15.000 lei!

ungureanu

Ca la noi la nimeni. Pe șantierul de pe strada Ungureanu, guri de aerisire închise cu blocuri din BCA

Începem lucrări, dar nu ne asigurăm că facem totul cum trebuie, așa că ne oprim Se întâmplă din nou la un șantier deschis de primărie, unde Direcția de Cultură a pus piciorul în prag. Pe strada Ungureanu, muncitorii de la SDM se apucaseră de… „inovații”.

ponta

Victor Ponta, la 3 ani de la Colectiv: Oamenii sunt mult mai importanți decât funcțiile

Guvernanții n-au învățat nimic din tragedia de la Colectiv, iar condițiile de prevenire și intervenție în cazuri extreme sunt mult mai precare decât în urmă cu trei ani. O spune chiar premierul de la acea vreme, Victor Ponta, care a adăugat că nu regretă demisia pe care și-a dat-o atunci.

pavel popescu

Mesaj cutremurător al deputatului Pavel Popescu la trei ani de la Colectiv

Cu toate că a salvat mai multe vieți după tragedia de la Colectiv, deputatul PNL Pavel Popescu își face și acum mustrări de conștiință pentru că ar fi putut mai mult. El nu-și iartă nici acum faptul că a avut încredere într-un „minister criminal și mincinos”.

jucării

Se caută jucării! Pentru copiii dintr-un adăpost pentru victimele violenței domestice din Timișoara

La Timișoara se strâng donații în jucării pentru copiii care sunt în adăposturi pentru victimele violenței domestice, alături de mamele lor. În România, una din patru femei este agresată fizic sau sexual de partenerul său ori de fostul partener.

Top