Stirile din ziua: 19 octombrie 2018

baschet

Ce începe bine se termină prost! „Leii din Banat” au pierdut şi la Piteşti

Ce începe bine se termină prost! „Leii din Banat” au pierdut şi la Piteşti

După eşecurile oarecum aşteptate cu Oradea şi Cluj, SCM Timişoara putea obţine o victorie în grupa de elită a Ligii Naţionale de baschet, în faţa unei echipe care a început şi ea cu două înfrângeri campionatul. BCMU FC Argeş Piteşti.

vlad oros

Cel mai bun dintre cei buni! Un elev din Timișoara s-a calificat de pe locul I la Olimpiada Internațională de Științe

Timișul are cu ce să se mândrească. Un elev din clasa a opta de la Școala nr. 24 din Timișoara va reprezenta România la Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori, care se va desfășura în Botswana, în luna decembrie.

plen

Plen cu cântec la CL Timișoara. Robu, despre consilierii PSD: Lumea va da cu pietre

S-a lăsat cu vorbe grele în plen la CL Timișoara. A fost ședință extraordinară, iar consilierii PSD s-au ținut de promisiunea de a nu mai vota proiecte pe care le primesc în ultima clipă. Nicolae Robu a răbufnit și a spus că, în cei 6 ani de când e primar, n-a avut niciodată așa „un gust amar”.

Segway, un posibil nou mijloc de transport în Timișoara

Robu vrea să cumpere segway-uri pentru studenți. Ca să nu mai meargă așa mult cu mașinile

Trotinete, segway-uri și biciclete pentru studenți, ca să tragă mașinile pe dreapta. Toate, cumpărate de primărie. Este ultima idee a lui Nicolae Robu, care i-a venit după ce a fost să vadă dezastrul de după incendiul de joi noaptea, din Complexul Studențesc.

salariu

Sorin Grindeanu, președinte ANCOM: Am 8.000 de lei salariu, abia am reușit să-mi conving soția

Ca să nu-l mai certe soția că-și ascunde salariul, președintele ANCOM Sorin Grindeanu a vrut, vineri, să clarifice această „necunoscută”. Deși și-ar fi dorit să câștige 10.000 de euro pe lună, acesta spune că e cazul. Totuși, salariul i-a crescut față de momentul numirii.

medic

„Salariu” de medic: 80 de euro pe lună. Cu atât plătește statul român, la Timișoara, un rezident bursier din Banatul Sârbesc

Cum ar fi să trăiești cu mai puțin de 400 de lei pe lună, dar să fii medic? La Timișoara, și probabil nu numai aici, se poate. Asta, dacă ești român de peste graniță, cetățean străin, ai făcut facultatea aici și ai luat rezidențiatul.

Top