Stirile din ziua: 16 octombrie 2018

naționala

După 20 de ani! Naţionala de tineret a României câştigă o grupă imposibilă şi merge la Euro

După 20 de ani! Naţionala de tineret a României câştigă o grupă imposibilă şi merge la Euro

Naţionala României de tineret (sub 21 de ani) a reuşit o performanţă extraordinară, cu o generaţie extraordinară: calificarea directă la Euro 2019 din Italia şi San Marino.

gaze naturale

S-a rezolvat problema! Localitățile din sudul Timișului nu vor mai rămâne fără gaze naturale

S-a găsit soluția pentru problema alimentării cu gaze naturale în zona de sud a județului Timiș. Prefectul Eva Andreaș, care a solicitat intervenția Ministerului Energiei, a fost informată că localitățile respective vor fi alimentate în continuare cu gaze naturale.

deszăpezire

Deszăpezirea Timișoarei, blocată de câteva săptămâni la București. SDM e salvarea dacă ninge

În prag de iarnă, Primăria Timișoara continuă să fie într-o situație ciudată, fără contract de deszăpezire. Documentația de licitație, spun cei din PMT, așteaptă de câteva săptămâni avizul de la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice. Există totuși o variantă de urgență.

filarmonica

Greva de la Filarmonica Banatul, oprită pentru moment. Robu: Mi-am asumat rolul de garant

Greva de la Filarmonica Banatul s-a terminat, cel puțin pe moment. Până pe 10 noiembrie, artiștii și direcțiunea trebuie să încheie negocierile pe marginea contractului colectiv de muncă. Girează întreaga operațiune primarul Nicolae Robu, care susține că a avut impresia că toată lumea e mulțumită după implicarea sa.

mihaela mircea

Primăria Timișoara, executată silit de propriii juriști. Din nou, totul a pornit de la Rodica Aurelian

După ani de procese, cu câteva zile în urmă, mai mulți angajați ai Primăriei Timișoara au reușit să-și recupereze prin executare silită drepturile salariale pe care instanțele le-au stabilit prin sentințe definitive.După ani de procese, cu câteva zile în urmă, mai mulți angajați din Primăria Timișoara au reușit să-și recupereze prin executare silită drepturile salariale pe care instanțele le-au stabilit prin sentințe definitive. Vina pentru noul litigiu pierdut de municipalitate o poartă aceeași celebră Rodica Aurelian, șefa Serviciului Resurse Umane.

comisia de circulație

Se schimbă Comisia de circulație a Primăriei Timișoara și se mai face una!

Primăria Timișoara va avea două comisii de circulație. Una în formula restrânsă și una extinsă, din care vor face parte și reprezentanții bicicliștilor și ai arhitecților. Reprezentantul comunității pe două roți n-a reușit să afle de la cei din PMT de ce s-au făcut modificări, deși explicația dată de primarul Robu este simplă și logică.

Top