Stirile din ziua: 26 octombrie 2018

orarul

Orar de iarnă la Aeroportul Timișoara Traian Vuia. 6 curse în plus spre București

Orar de iarnă la Aeroportul Timișoara Traian Vuia. 6 curse în plus spre București

De duminică, 28 octombrie, Aeroportul Timișoara Traian Vuia trece la orarul de iarnă. Companiile aeriene fac modificări și în orarele de zbor, cele mai importante fiind introducerea a 6 zboruri suplimentare București-Timișoara și retur.

oraș

Primăria Timișoara nu mai avizează festivaluri în cartiere, dar Robu spune că trebuie să acceptăm viața la oraș, cu tot ce este ea

Primăria nu va mai autoriza evenimente desfășurate pe proprietăți private, organizatorii urmând să-și asume toate riscurile și eventualele sancțiuni. Nicolae Robu spune însă că Timișoara este un oraș viu, cu un puls sănătos, unde este firesc ca, în anumite momente, să fie ceva mai mulți decibeli.

România, 3 ani de la Colectiv. Pavel Popescu: Din incompetență și prostie, marii arși nu au nicio șansă

La trei ani de la dezastrul de la Colectiv, România nu poate trata nici măcar un mare ars. Avertismentul vine din partea deputatului PNL Pavel Popescu, unul dintre cei care, în 2015, s-a implicat în transportul răniţilor de la Colectiv în străinătate. Ministerul Sănătăţii a început lucrările la trei secţii, dar niciuna nu este funcțională.

apa calda

Apă caldă și căldură oprite în zona Medicină

Colterm anunță că sâmbătă, 27 octombrie, între orele 9și 17, ca urmare a unor lucrări efectuate de Enel SA la rețeaua de medie tensiune, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică, va întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 8B. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Buftea, Heine, Medicinei, Regimentul 13

șora

Mihai Șora, mesaj pentru tineri la Colegiul Loga din Timișoara: Să nu vă lasați duși de val

Filosoful Mihai Șora s-a întâlnit cu elevii Colegiului Național „C.D. Loga” la Timișoara, școală pe care acesta a urmat-o în adolescență. Tinerii i-au pus diferite întrebări. Au vrut să afle ce crede Șora despre viitorul omenirii și care sunt cele trei sfaturi pe care ar fi vrut să le primească la 18 ani.

voiculescu

Un vicepreședinte PSD devoalează planul lui Dan Voiculescu: vrea să fie europarlamentar

Vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu susține că Dan Voiculescu forțează amnistia și grațierea pentru că își dorește să ajungă europarlamentar. Pentru a candida, fostul colaborator al Securității are nevoie să i se „șteargă” condamnarea la zece ani de pușcărie pentru fapte de corupție.

retim

În câteva zile începe campanie de curățenie la Timișoara. Dispar rampele ilegale dintre blocuri

Mai durează puțin. Prima campanie de colectare a deșeurilor voluminoase pe noul „stil” va începe la Timișoara în câteva zile. Vor fi în jur de 100 de locuri în care vor fi amplasate containere speciale, unde puteți duce canapelele, chiuvetele și alte obiecte de care nu mai aveți nevoie în casă.

csm

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara îl susțin pe Augustin Lazăr

Tot mai mulți magistrați se revoltă împotriva deciziei ministrului Justiției, Tudorel Toader, de a demara revocarea din funcție a procurorului general Augustin Lazăr. Acestui demers s-au alăturat joi și procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

climathon

Climathon: 24 de ore de idei verzi, la Timișoara

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener Climate KIC în România pentru perioada 2014-2020, și Asociația Banat IT organizează ediția 2018 a Climathon. Vorbim despre un maraton de 24 ore cu tema „Creating innovative smart responses to climate change effects”. Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din

aquatim

Apă rece oprită în Jimbolia

Aquatim anunță că vineri, 26 octombrie, între orele 9 și 13, va întrerupe furnizarea apei reci în mai multe zone din Jimbolia, ca urmare a lucrărilor de deviere a traseului de apă potabilă de pe strada Bârzava. Zonele vizate sunt cartierul Locul Târgului, strada Contele Csekonics, strada Spre Sud și strada Bârzava. „La reluarea alimentării

Top