Stirile din ziua: 27 octombrie 2018

copil

Copil a crescut mare! Finală de vis la Basel

Copil a crescut mare! Finală de vis la Basel

Marius Copil își continuă săptămâna de vis de la Basel, jucătorul arădean reușind să se califice în finala competiției elvețiene după o nouă victorie impresionantă: 6-3, 6-7(6), 6-4 cu Alexander Zverev (5 ATP). Semifinala s-a întins pe durata a peste 150 de minute.

Două HCL-uri îi contrazic pe Robu și Kristof: Festivalurile trebuie avizate de Primăria Timișoara

Greu cu legile la Primăria Timișoara. Deși oficialii PMT au anunțat, după scandalul Vest Fest, că festivalurile din spații private nu vor mai fi avizate, pentru că nu e nevoie, lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Spun asta nu mai puțin de două hotărâri de consiliu local, una dintre ele emisă chiar acum un an.

turnul de apă

Premii de aproape 37.000 de euro la concursul de proiecte pentru Turnul de Apă din Iosefin

Ca să stimuleze proiectanții, Primăria Timișoara oferă premii pentru primii trei clasați în viitorul concurs de la Turnul de Apă din Iosefin. Cel de pe primul loc va face proiectul propriu-zis, dar următorii doi vor fi răsplătiți pentru încercare.

saracens

Victorie lejeră pentru Timișoara Saracens într-un meci restanţă din Superliga de rugby

Timişoara Saracens a întâlnit sâmbătă într-un joc restanţă din cadrul etapei a VI-a a Superligii de rugby pe Tomitanii Constanţa. Meciul trebuia să se dispute în Dobrogea, dar vizitatorii au acceptat cererea bănăţenilor de a susţine acest meci pe Bega, urmând ca în retur, partida să se desfăşoare la malul mării.

Călin Popescu Tăriceanu

Dovada fără echivoc că Tăriceanu e un mincinos și ipocrit fără pereche

Un document prezentat de site-ul G4Media demonstrează fără putință de tăgadă că o hotărâre de guvern din 2005 a Cabinetului Tăriceanu stă la baza protocoalelor secrete semnate de SRI cu mai multe instituții ale statului. Este încă o dovadă a minciunilor pe care Călin Popescu Tăriceanu le propagă în spațiul public.

Top