Stirile din ziua: 14 octombrie 2018

ripensia

Ripensia învie în derby. Victorie importantă contra Politehnicii

Ripensia învie în derby. Victorie importantă contra Politehnicii

Conform hârtiei, alb-violeţii erau favoriţi cerţi în meciul cu Ripensia. Îi ajutau statistica, forma, locul din clasament şi, până la urmă, valoarea lotului. Dar întotdeauna într-un meci cu orgolii contează determinarea şi ambiţia.

armonia

Odă pentru Armonia. Robu: Nimeni n-a vorbit vreodată că Timișoara are 25 de tramvaie atât de frumoase

A cincea amânare în procesul în care Electroputere VFU Pașcani cere 750.000 de euro de la Primăria Timișoara, pentru lucrări suplimentare pe care susține că le-a făcut la tramvaiele Armonia. Instanța studiază raportul de expertiză și, între timp, primarul Nicolae Robu laudă calitatea și aspectul garniturilor.

spitalul de copii

Vin bani de la București pentru spitalul de copii. Șantierul, început acum peste 4 ani, e departe de a fi gata

Nu e “zero lei” de la Guvernul Dăncilă pentru primăria condusă de Nicolae Robu. Edilul a anunțat că vin 3 milioane de lei pentru spitalul de copii și vor fi încă 2 milioane până la finele anului. Șantierul durează de 4 ani și jumătate și nimeni nu știe când va fi gata.

acasă în banat

Acasă în Banat. Hai să ajuți o femeie din Timiș care riscă să petreacă iarna în frig și întuneric / FOTO

Alții nu sunt la fel de norocoși ca și noi. Alții nu au câte avem noi. Nu au căldură în case și nici pe cineva care să le spună „bună dimineața”. Noi, norocoșii, putem pune mână de la mână și putem ajuta o femeie din Timiș să nu-și petreacă iarna în frig și întuneric. Cum? E simplu!

Ilie Bolojan

Primarii marilor orașe amenință că dau guvernul în judecată. Pentru tăierea bugetelor

PSD-iști sau liberali, primarii marilor orașe au aceeași problemă: în 2018, s-au trezit cu bugetele subțiate de Ministerul de Finanțe. Asociația Municipiilor din România anunță că edilii vor acționa în instanță ministerul, dacă acesta continuă practicile legate de plata impozitelor locale de către marile companii.

Top