Stirile din ziua: 10 octombrie 2018

apa calda

Apă caldă și căldură oprite, de joi dimineață până seara

Apă caldă și căldură oprite, de joi dimineață până seara

Se oprește din nou gazul la Timișoara. De această dată, pentru efectuarea unor lucrări. Colterm anunță că, din acest motiv, va opri treptat furnizarea de apă caldă și căldură, urmând ca serviciul să revină la normal vineri.

andrușcă

„Prostul guvernului” rămâne ministru. Deputații PSD-ALDE, zid în jurul lui Andrușcă

Moțiunea simplă depusă de opoziție pe numele ministrului Economiei, Dănuț Andrușcă, a fost respinsă în Camera Deputaților. Votul a fost dat la o zi după ce a apărut o înregistrare în care un important lider PSD spunea despre ministrul Economiei că e prost și idiot.

piața traian

Ca să nu mai fie teroare în cartier, Piața Traian e călcată zilnic de Poliția Locală

Poliția Locală și-a amintit, în ultima săptămână, că există, în Timișoara, și Piața Traian. De la descinderea în zonă a primarului Nicolae Robu curg amenzile. Edilul anunță, în același timp, că nu va mai permite ca un cartier întreg „să fie terorizat”.

filarmonica banatul

Protest la Filarmonica Banatul din Timișoara. Artiștii au ieșit în stradă cu pancarte

Artiștii de la Filarmonica de Stat Banatul, membri ai Sindicatului Filarmonicii Banatul, care sunt în grevă generală de vineri, 5 octombrie, au ieșit, miercuri dimineață, în fața instituției. Oamenii au decis să protesteze în liniște, în timp ce negocierile cu directorul Ioan Coriolan Gârboni continuă pentru a treia zi. UPDATE: Nu s-a ajuns la nicio concluzie, greva continuă, iar Gârboni invită publicul la un concert Grigore Leșe la care se pare că nu va participa corul filarmonicii.

parcul justiției

Plantări de toamnă în Parcul Justiției. Robu: Trebuie să susținem faima Timișoarei

La primăvară vom avea din nou cele mai frumoase lalele în Parcul Justiției. Primarul Nicolae Robu spune că se trece la plantări, ca să nu mai fie ca în primăvara trecută, când buruienile au fost „vedetele” parcului. Costă ceva, dar merită.

aquatim

Apă rece oprită în zona Take Ionescu

Aquatim anunță că joi, 11 octombrie 2018 între orele 9 și 15, furnizarea apei reci va fi oprită pe bd. Take Ionescu, între str. Academician Dimitrie Gusti și Enric Baader, pentru realizarea unei legături cu noul cartier aflat în construcție. De asemenea, presiunea apei reci va fi redusă pe străzile: Vasile Lucaciu, Aurel Popovici, București

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 10 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Renașterii, Geneva, Zurich, Rândunelelor, Bastilia, Lorena (p), Renașterii, orele 9 – 17; fermele Stejarul Honorici, Bulea Honorici, Ordoș Honorici, Cutina (p), Beregsău Mic – casnici, Sânnicolau Mare – str. Petru Maior, 16 Decembrie (p), Belșugului, Gh. Lazăr, Dudeștii Vechi – str.

Top