Stirile din ziua: 8 octombrie 2018

apa calda

Fără apă caldă

Fără apă caldă

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni la rețeaua primară, va întrerupe marți, 9 octombrie, între orele 9 și 12, furnizarea apei calde la PT 8A, 8B, 8C. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Braniștei, bd. Revoluției 1989, Filipescu, Iorga, Mocioni, Odobești, Paciurea, Semenic, Heine, Medicinei, Regimentul 13 Călărași, Buftea,

sala polivalentă

Primăria și-a rezolvat terenul pentru sala polivalentă, iar PNL va fi de acord cu demolarea stadionului „Dan Păltinișanu”

Primăria Timișoara rămâne la un teren de 4,6 hectare, din zona actualului stadion, pentru construirea unei săli polivalente de 16.000 de locuri. Consilierii locali au aprobat „de îndată” o modificare legată de statutul parcelei. Nicolae Robu a anunțat, pe de altă parte, că liberalii vor fi de acord cu demolarea vechiului „Dan Păltinișanu”.

filarmonica

Negocierile de la Filamonica Banatul, în aer după prima zi. Termen de la primarul Robu

Negocierile dintre sindicaliștii de la Filarmonica Banatul și managerul Ioan Coriolan Gârboni sunt departe de a se încheia. Ele continuă și, dacă situația nu se rezolvă până la finele săptămânii, primarul Nicolae Robu spune că va interveni.

gaz Ghiroda

Mai multe localități din sudul Timișului au rămas fără gaz. La solicitarea prefectului Eva Andreaș, problema a ajuns la Ministerul Energiei

În urmă cu câteva zile, a fost sistată alimentarea cu gaze naturale în Moravița, Voiteg și Stamora Germană, în pericol fiind și Deta, Denta și Banloc. De vină sunt neînțelegerile dintre furnizorul de gaz OMV Petrom și două firme cărora le-a fost concesionată distribuția gazului.

grădinița

Grădinița PP14 poate fi demolată. Undă verde pentru bazin și sală de sport la Colegiul Bănățean

Primăria Timișoara poate demola, în sfârșit, ruina grădiniței PP14, de lângă Colegiul Național Bănățean. A venit avizul de la Ministerul Educației Naționale, care dă undă verde, în viitor, construcției unui bazin și a unei săli de sport. Ele nu se vor face însă decât la anul.

grindeanu

Sorin Grindeanu, în apărarea Mitropolitului Ioan: Atacul lui Vasile Popovici, de neînțeles și fără bun simț

Prima reacție după ce universitarul timișorean Vasile Popovici i-a cerut mitropolitului Banatului să se retragă vine tot pe Facebook, din partea fostului premier Sorin Grindeanu. Acesta vorbește deopotrivă despre lipsă de substanță și de bun simț.

Top