Stirile din ziua: 28 octombrie 2018

cantor

Artist Talk cu Mircea Cantor, la Timișoara

Artist Talk cu Mircea Cantor, la Timișoara

Fundația Art Encounters și Asociația Contrasens pun la cale un nou eveniment artistic. De această dată, este vorba despre o întâlnire cu Mircea Cantor, care va vorbi despre cele mai recente lucrări ale sale, dar și despre expoziția „O lume încă așteaptă să fie construită” și seria de evenimente Mad(e) in Romania.

Capitală Europeană a Culturii

Cine și câți bani dă pentru Timișoara Capitală Europeană a Culturii. Robu numără doar cum îi place

Primarul Nicolae Robu face inventarul banilor care au „intrat” în proiectul Timișoara Capitală Europeană a Culturii, dar numără numai până unde și ce-i convine. Secretarul de stat în Ministerul Culturii, timișoreanul Ion Ardeal Ieremia, îi bate obrazul edilului.

timpark

Tarifele Timpark rămân neschimbate și în 2019. SDM ar trebui să înceapă la anul parcarea subterană din centru

SDM se descurcă cu banii pe care îi încasează din parcări și, oficial, face și investiții, așa că tarifele Timpark rămân în 2019 la fel ca în 2013. La anul, societatea ar trebui să înceapă construirea a două parcări mari, din care una subterană. În vară, SDM a rămas fără 80% din profitul de anul trecut, după ce CL și-a încasat dividendele.

maternitatea bega

Saloane de la Maternitatea Bega din Timișoara, refăcute de la zero / FOTO

E șantier la Maternitatea Bega. Este vorba despre o reabilitare completă a câtorva saloane: se dă tencuiala jos, până la cărămidă, se refac instalațiile sanitare și cele electrice, iar saloanele care nu au grup sanitar vor avea după modernizare.

Top