Stirile din ziua: 29 octombrie 2018

Timișul are strategie de turism de 24.000 de euro. Singura șansă: promovarea inteligentă

Nu avem cel mai atrăgător județ din punct de vedere turistic, dar Timișul s-ar putea „brandui” drept o destinație pentru turism de weekend sau rural. Trebuie să învețe să se promoveze. Asta spune „strategia sectorială de turism” pentru care CJ Timiș a scos de la buget în jur de 24.000 de euro.

pnl

PNL pregătește moțiunea de cenzură. Aleșii liberali n-au voie să plece din țară la jumătatea lui noiembrie

Întruniți într-o ședință a Biroului Executiv, liderii PNL au decis să depună o moțiune de cenzură la mijlocul lunii noiembrie. Fapt fără precedent, parlamentarilor liberali li s-a interzis părăsească țara în perioada 14-21 noiembrie.

sdm

Cât costă astuparea unor gropi în șosea la Timișoara? E secret, deși SDM e plătită din bani publici

Consilierii locali au aprobat, zilele trecute, o revizuire a prețurilor pe care le va plăti primăria către SDM pentru reparația și întreținerea străzilor și trotuarelor din Timișoara. Dacă e în sus sau în jos nu putem decât deduce, pentru că SDM are tarife confidențiale!

Robu readuce în actualitate o iniţiativă din 2018, montarea de plase pe clădiri vechi

De ce pierde PMT procesele pentru taxa pe paragină: fiindcă funcționarii nu respectă legea!

Teoria e bună, dar, ca de obicei, ne omoară practica. CL Timișoara a decis, la finele anului trecut, supraimpozitarea proprietarilor de clădiri lăsate în paragină. Ce a urmat? Un val de procese, multe pierdute de municipalitate. Cum? Pe procedură și pe mâna propriilor angajați, care, pur și simplu, nu au respectat legea.

aquatim

Apă rece oprită zilnic la Cerneteaz

Aquatim anunță că, în perioada 29 octombrie – 12 noiembrie, între orele 9 și 16, va întrerupe, zilnic, furnizarea apei reci, în Cerneteaz, pentru spălarea bazinului de înmagazinare și a rețelei de distribuție. Procedura se execută cu un amestec de apă și aer sub presiune, prin folosirea utilajelor speciale. „La reluarea alimentării cu apă rece

The Human Body Adventure

Cu halat și stetoscop. Copiii din Timișoara, așteptați să se transforme în… doctori, la o super-expoziție interactivă

Eşti curios și îţi place să descoperi mereu lucruri noi? Vrei să vezi cum e e să fii doctor? Învață totul despre corpul uman, la Iulius Mall. Aici va avea loc, la început de noiembrie, expoziția „The Human Body Adventure”.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat luni, 29 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Colonia Radio, Rudolf Walter (p), Bistrei, Canal Bega, Albăstrelelor, Parâng, Luduș, Colonia Slavici, Căciulata, Cerbului, G. Topîrceanu, Calistrat Hogaș, Grădinarilor, Parcului, A. Repin, Martir C. Popescu, Cocorilor, Plopului, E. Gârleanu, Rotundă, Bistrei, Deta, Martir N. Lăcătușu, Tata Oancea, Zimnicea, Cometei, Moldovei, Behela,

Top