Stirile din ziua: 7 octombrie 2018

voturi

Se numără voturile. Președinții secțiilor din Timiș au venit la BEJ cu sacii / FOTO

Se numără voturile. Președinții secțiilor din Timiș au venit la BEJ cu sacii / FOTO

La Palatul Administrativ, acolo unde este sediul Biroului Electoral Județean (BEJ), au început să sosească, imediat după ora 21, președinții secțiilor de votare cu saci de voturi. A început numărarea voturilor!

timiș

O secție din Jebel, record de votanți în Timiș. Cei mai tradiționaliști timișoreni stau în zona Take Ionescu

Timișul și-a păstrat și la referendum „tradiția” absenteistă. La ora 21, prezența pe secții de votare era cuprinsă între 5,48 %, la Tormac, și 139,39%, în Dobrești, satul natal al Patriarhului Daniel. Cei mai mulți votanți nu au fost la o secție din Timișoara, ci la una din… Jebel!

Alina Gorghiu

Referendumul a explodat în PNL. Alina Gorghiu: Conducerea PNL nu unește, ci dezbină

Reacție dură din PNL, la doar câteva minute după închiderea urnelor după cele două zile de referendum pro-familie. Foarte probabil, acesta nu va fi validat, pentru că la urne nu au mers 30% dintre alegători. Senatorul PNL de Timiș Alina Gorghiu acuză conducerea partidului că „nu unește, ci dezbină”. Alți lideri liberali susțin aceeași poziție.

dobrești

UPDATE: Prezența la vot a depășit 121%! Peste 106% prezență la vot în satul natal al Patriarhului Daniel

Secția de votare 307 din Timiș înregistra, la ora 13, o prezență la vot de 106,6% și aceasta ar putea să crească! Este vorba despre secția din Dobrești, satul natal al Patriarhului Daniel, unde jumătate din votanți sunt pe liste suplimentare.

troleibuz

Măsuri anti-aglomerație: încă un tramvai pe linia 7 și-un troleibuz în plus pe 16

Călătorii care circulă cu tramvaiul 7, respectiv troleibuzul 16 vor aștepta mai puțin în stații. Cel puțin teoretic. Potrivit primarului Nicolae Robu, de luni, 8 octombrie, pe cele două linii va apărea câte un mijloc de transport în plus.

lumen

Lumen. Despre Timișoara sau când oamenii își luminează orașul / FOTO

Suntem lumina orașului. Suntem cei care construim și distrugem ceea ce iubim. Și asta se poate spune în multe feluri. S-a spus vineri și sâmbătă, se va spune și duminică seară, în vechiul port al Timișoarei. E „Lumen”, un spectacol pe care ar trebui să-l vedeți. Fie și doar pentru a-l judeca.

Top