Stirile din ziua: 4 octombrie 2018

Primarii PNL,de la dreapta: Nica, Goza, Roman

Fractură majoră în PNL Timiș, chiar înainte de venirea lui Ludovic Orban la Timișoara

Fractură majoră în PNL Timiș, chiar înainte de venirea lui Ludovic Orban la Timișoara

Cu doar o zi înainte de sosirea la Timișoara a președintelui PNL, Ludovic Orban, primarii rebeli au înființat oficial Grupul de Reformă și Administrație Locală (GRAL). Din cei 36 primari liberali din Timiș, 22 se alătură acestui grup, care și-a anunțat deschis opoziția la actuala conducere a filialei județene.

c

16 tramvaie Armonia sparg gheața la proiectele pentru bani de la UE. Ce vrea Primăria Timișoara

Primăria Timișoara depune, în această săptămână, primul proiect pentru obținerea de fonduri europene. Cere bani de la UE, cam 8 milioane de euro, pentru 16 tramvaie Armonia. Urmează și o cerere de finanțare pentru garnituri noi, dar, pe de altă parte, STPT are un parc auto cum nu mai are nimeni în România! Cel puțin așa susține Nicolae Robu.

transport public pe apă

Timișoara, primul oraș din România cu transport public pe apă. Robu: Bega este o minunăție, putem fi invidiați /FOTO+VIDEO

Cam o oră, dus-întors. Atâta durează un traseu complet, de la un capăt la altul, cu vaporașul pe Bega. Timișoara este, oficial, din 4 octombrie 2018, primul oraș din România care are transport public pe apă. A fost reluată, astfel, o tradiție întreruptă acum jumătate de secol. Câțiva timișoreni s-au încumetat, dis-de-dimineață, să încerce minunea.

Editorial de Ino Ardelean

Ziua în care, la Strasbourg, premierul României i-a făcut pe români un popor de hoți

Preluând discursul național-socialist al lui Nicolae Ceaușescu, cu a sa teză a neimplicării în treburile interne ale unui stat, premierul Viorica Dăncilă și alte cozi de topor au mutat la Strasbourg vasta operațiune „Salvați infractorul Dragnea”.

angajatori de top

Ce înseamnă jobul ideal în 2018. Vino la Angajatori de Top și găsește ceea ce cauți

Angajatori de Top revine în Timișoara. Pe 19 și 20 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri, are loc o nouă ediție a celui mai mare târg de carieră din România. Sunt peste 3.000 de oportunități de carieră și 70 de companii, dintre care cei mai mulți în Inginerie şi Producţie, IT, Retail, Automotive, Servicii şi BPO, FMCG.

aquatim

Apa rece oprită pe două străzi din Timișoara

Aquatim anunță că vineri, 5 octombrie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci în Timișoara, pe străzile Grigore T. Popa și Gheorghe Ivănescu, pentru efectuarea unor lucrări de extindere a rețelei de apă. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 4 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Teiulu (p), bd. Gh. Lazăr (p), Dropiei (p), orele 9 – 17, str. A. Coman nr. 8-10, Gr. Alexandrescu nr. 172, orele 11 – 18; Diniaș (p) – defrișări, Bucovăț – foraj 18 Aquatim, Orțișoara – Schroder, Protecția Catodică, Petrom Cornești,

Top