Stirile din ziua: 13 octombrie 2018

florian mihalcea

Florian Mihalcea, membru în Consiliul Național al Institutului Revoluției Române

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri decretul privind numirea unor membri în Consiliul Național al Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989. Printre aceștia, Florian Mihalcea, președintele Societății Timișoara.

muzeul satului

Muzeul Satului, locul unde trebuie neapărat să ajungă pofticioșii în acest weekend / FOTO

Nu știți cum să profitați mai bine de acest weekend însorit de octombrie? Dați o tură la Muzeul Satului Bănățean, unde are loc Festivalul Culinar Multietnic. Sunt tot felul de bunătăți, numai bune de luat acasă și pus în șpais, dar sunt și gulaș, și grătare, și plăcinte.

acs poli

Nimic nou în tabăra lui ACS Poli. Eşec oarecum scontat şi în „Valea durerii”

Ca de obicei, tinerii „mânji” de la ACS Poli arată bine în prima repriză, dar clachează în partea secundă. Aşa s-a întâmplat şi în meciurile de acasă cu două echipe de podium, Snagov şi Târgovişte, aşa s-a întâmplat sâmbătă şi în deplasarea de la Petroşani, contra Energeticianului.

moromeții

Moromeții 2 ajunge la Timișoara. Horațiu Mălăele și echipa vin la premieră

Cel mai așteptat film al anului, „Moromeții 2”, va avea premiera timișoreană pe 12 noiembrie, în sala Capitol. Vor fi două proiecții consecutive, ambele în prezența echipei. Filmul este alb-negru, continuă povestea familiei lui Ilie Moromete și-l are în prim-plan pe mezinul Niculae.

Top