Drum de peste 3,5 milioane de euro către lacul Surduc, din banii CJ Timiș

Un tronson al unui drum județean din zona orașului Făget a fost reabilitat cu bani din bugetul CJ Timiș. Lucrările au durat sub un an, iar cei peste 10 kilometri de drum sunt o alternativă de acces spre lacul Surduc și localitatea Fârdea.

Tronsonul de peste 10 kilometri din drumul județean DJ 681 asigură legătura dintre Drumul Național (DN) 68A (Făget) și localitatea Drăgsinești, cu zona turistică Fârdea (lacul Surduc) și cu DN 6, prin localitățile Fârdea – Hăuzești – Crivina – Criciova. „Este un drum județean care leagă orașul Făget de comuna Fârdea și satul Drăgșniești. Este o investiție de peste 16 milioane lei, care se întinde pe 10,2 kilometri. Această zonă este una deosebită din punct de vedere turistic, am deschis un nou acces spre lacul Surduc. Este important pentru cetățenii din zona comunei Fârdea, cu acces mai facil în orașul Făget”, a spus Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

Drumul a fost reabilitat în 11 luni. Lucrările au fost proiectate de SC Alido Proiect SRL și SC Pod-Proiect SRL și executate de asocierea SC Tehnocer SRL – Alido Proiect SRL – SC Pod-Proiect SRL valoarea totală a lucrărilor executate fiind de 16,3 milioane de lei, cu TVA, bani din bugetul CJ Timiș. Au fost realizate 19 intersecții cu drumurile și străzile laterale, accesele la proprietăți, dispozitive de scurgere a apelor, 11 podețe laterale și alte lucrări.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

MNB – Muzeul Național al Banatului

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top