Topul Firmelor, la o nouă ediție. Peste 2.000 de premii și trofee de excelență în afaceri

Peste 800 de invitați vor celebra, și în acest an, excelența în afaceri în Timiș. Topul Firmelor organizat de CCIAT are loc pe 26 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri, și este deja o tradiție la Timișoara.
cciat
Topurile județene sunt organizate de camerele de comerț teritoriale, pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național. Pentru realizarea clasamentului, se prelucrează numai bilanţurile depuse în termenul legal la Ministerul Finanţelor Publice. Topurile sunt structurate pe 7 domenii de activitate – Cercetare-Dezvoltare și High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț; Turism, 251 grupe (conform codului CAEN) și 5 clase de mărime.

În topul pentru anul 2017 au intrat 9.169 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, din cele 30.071 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Sunt evidenţiate 1.787 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III. De asemenea, 238 firme vor primi Trofeul de Excelenţă.

Comparație Top 2016 vs. Top 2017

Număr firme care au îndeplinit condițiile de eligibilitate: 8.554 vs 9.169
Număr firme care au depus bilanțul contabil pentru excercițiul financiar trecut la termenul prevăzut de lege: 28.567 vs. 30.071
Număr firme clasate pe locurile I, II şi III: 1.767 firme vs. 1.787 firme
Număr firme distinse cu Trofeul de Excelență: 111 firme vs. 238 firme

La prima ediție a Topului Firmelor din Județul Timiș pentru 1993 au intrat în competiție 178 de firme din 9.500 care au depus bilanțul contabil.

Ediția de anul acesta stă sub semnul Centenarului Marii Uniri, dar și al aniversării a 25 ani de când CCIA Timiș organizează Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor. Vor fi acorde diplome aniversare unor firme membre care anul acesta împlinesc 25 ani de la înființare: S.C. Cottontex SRL, Cofetăria Codrina, S.C. Ducodan SRL, Imprimeria Mirton, S.C. Ginette Fashion, Can-Leo SRL Jimbolia.

Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara va primi diploma aniversară „25 ani de inimă sănătoasă”, în semn de prețuire pentru Pentru prezența neîntreruptă timp de 25 ani în topul firmelor timișene, societățile comerciale Elba SA și Grafoprint SRL Timișoara vor fi distinse cu Trofeul „25 ani de Excelență în Afaceri”.

CCIAT acordă premii și distincții speciale unor firme, asociații și instituții pentru realizări de excepție în responsabilitate socială, investiții, branding, ștafeta generațiilor, învățământ profesional în sistem dual, start-up inovativ, altele.

Trofeul de Excelență pentru Responsabilitate Socială va fi acordat Asociației Non Profit pentru Anestezie-Terapie Intensivă „Aurel Mogoșanu” (Prof. dr. Dorel Săndesc), pentru inițiativă și derularea proiectului umanitar „Împreună pentru viață” pentru cei „Izolați în România” (Dite Dinesz) și Fundației Ronald McDonald’s pentru colaborarea cu Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara, prin investiții în aparatură medicală și de laborator și crearea de facilități pentru găzduirea părinților copiilor internați.

De asemenea, în semn de apreciere pentru cea mai inovativă, vizibilă și de impact implicare în comunitate, prin proiectul imobiliar Isho, compania Mulberry Development, a omului de afaceri Ovidiu Șandor, este distinsă cu Trofeul de Excelență pentru Investiții cu Impact Majo asupra Calității Vieții.

Trofeul de Excelență „Brandul Anului” este acordat Clinicilor Medici’S Timișoara (dr. Adrian Bădescu), pentru rebrandingul profesionist și noua imagine de marcă Medici’s.

În premieră în istoria Topului Firmelor din Județul Timiș, CCIAT acordă diplome de excelență pentu învățământ în sistem profesional dual. Acestea vor ajunge la Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu”, Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară, Liceul Tehnologic de Vest, Liceul Tehnologic Energetic „Regele Ferdinand I” din Timișoara și Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” și Liceul Tehnologic „Valeriu Braniște” din Lugoj.

Pentru recunoaștere a produselor autohtone pe piețele intenaționale, vor fi premiate companiile Aura Mineral Water, pentru obținerea la Intitutul Internațional pentru Gust și Calitate ITQI de la Bruxelles a Crystal Taste Award, și S.C. Aramic Forest, pentru aprecierea calității vinurilor pe piața bavareză, cu ocazia participării firmei la Săptămâna Economiei Românești de la Munchen.

Momente artistice de excepție, sub genericul „Marea Unire nu se uită niciodată”, vor fi oferite de Corul de fete al Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu” Timișoara, Corul de copii Cantanti, Fanfara Brigăzii 18 Cercetare-Supraveghere „Decebal” și Clubul de Dans Sportiv Magnum. Invitații vor avea parte și de un concert aniversar susținut de Tinu Vereșezan.

Întregul top poate fi consultat aici.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

MNB – Muzeul Național al Banatului

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top