Adelina Pestriţu a făcut la Timişoara ceea ce nu face niciodată: a băut alcool. Asta pentru că ea se jură că nu pune gura pe alcool niciodată. Ea a lansat un cocteil unicat, dedicat excentricului Adrian Haiduc.
Totuşi, în Caffe Dominion, fosta doamnă Vîrciu nu s-a lăsat îmbiată de două ori să guste din cocteilul pe care chiar i l-a preparat lui Adrian Haiduc, timişoreanul celebru pentru recordurile mondiale extravagante bifate în cei cîţiva ani de carieră.
Probabil aflată şi aici în căutarea bărbatului perfect, diva de la Bucureşti şi-a etalat nasul proaspăt operat şi a recunoscut că noul cocteil e bun, dar că nu e sigură că va şti să îl prepare singură fără asistenţă. La urma urmei, asta nici măcar nu contează, pentru că ea ştie să gătească, iar o nevastă bună asta ştie să facă cel mai bine. După ce a pozat în faţa aparatelor foto şi a camerelor de luat vederi cum ştie mai bine, Pestrițu s-a retras, motivând că are programare la dentist!
Revenind la motivul prezenţei Adelinei Pestrițu la Timişoara, aceasta a venit ca să lanseze un cocteil unic în lume, inventat de un bartender Barmania. Alexandru Avîrvarei susţine că a vista băutura. „Am vrut ingrediente nemaifolosite împreună, care să îl reprezinte cel mai bine pe Adrian Haiduc”, a declarat barmanul. „Spicy by Haiduc” conţine gin, sirop de lime, suc de mere, sirop de turtă dulce şi chilli pisat. „E mortal şi înţepător” a declarat Haiduc despre licoarea dedicată. Acesta se serveşte cu gheaţă carbonică şi costă 15 lei, găsindu-se exclusiv în meniul cafenelei Dominion din Piaţa Unirii.
Comentarii prin facebook