Brusc, Viorica Balteanu si-a dat seama ca nu lucreaza la Politehnica!

Viorica Bălteanu nu mai știe unde lucrează! Asta, după ce Politehnica a anunțat oficial că profesoara care i-a catalogat drept „sataniști” și „dezaxați” pe tinerii care au murit în clubul Colectiv nu predă acolo. Bălteanu și-a modificat imediat contul de Facebook, ștergând informațiile legate de UPT.

balteanu

Viorica Bălteanu a devenit celebră în mediul virtual după o postare în care îi făcea „sataniști” și „dezaxați” pe tinerii care au murit, săptămâna trecută, în clubul Colectiv din București. Cea care se consideră „profesor prin vocaţie, nu un dăscălaş asimilabil cu un funcţionar măcinat de rutină” folosește un limbaj de o violență greu de imaginat pentru un profesor cu har. „Imagini apocaliptice de iad în flăcări, zgomote sinistre (dacă aceea e muzică, înseamnă că albul e negru şi invers), texte sataniste zbierate de nişte gorile în pandalii, oameni neizbutind eu a le spune, m-au umplut de oroare. N-am putut, nici n-am vrut să urmăresc aşa ceva mai mult de două minute! Prin urmare, la clubul Colectiv se afla un veritabil bârlog satanist, frecventat de sute de dezaxaţi care se cunoşteau între ei, iubeau scenele infernale cu sacrificii de făpturi omeneşti cuprinse de văpăi”, a notat Bălteanu. Ea și-a trecut ca loc de muncă actual „Universitatea Politehnica Timișoara”, iar la loc de muncă trecut, Universitatea de Vest.

balteanu1

După ce un grup de tineri a anunțat că intenționează să meargă luni la Politehnică, să ceară demisia profesoarei, lucrurile au luat o altă turnură. „Conducerea UPT a aflat de faptul că un cont de Facebook pe numele Viorica Bălteanu, care pretinde că este profesor al Universității Politehnica Timișoara a publicat pe rețeaua socială menționată un mesaj extrem de controversat și în aceeași măsură contestat dur de opinia publică. Precizăm că Viorica Bălteanu nu a avut niciodată calitatea de cadru didactic titular și nu figurează nici în calitate de cadru didactic asociat al Universității Politehnica Timișoara”, au transmis, vineri seară, reprezentanții UPT. Practic, „onorabila” Viorica Bălteanu a mințit în ceea ce privește locul său de muncă! După anunțul făcut de UPT, ea și-a modificat imediat profilul de Facebook, din care rezultă acum că este fost profesor de italianistică la… Universitatea de Vest!

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

12 comentarii pentru acest articol

Ziteanu a spus: (November 6th, 2015 at 23:42 )

Femeie, du-te de te tratează, la naiba! Pe Văcărescu este o fiinţează o clinică deosebită pentru cei ca tine. Pachetul conţine şi o cămaşă, e adevărat, cu mânecile puţin mai lungi.

 
gaudeamus a spus: (November 7th, 2015 at 07:57 )

Acolo sa te duci tu , zitene. Si sa iei cu tine pe toti ciumetii care nu stiu , nu pot , sa accepte un alt punct de vedere ….. marsh ….

 
Anemona a spus: (November 9th, 2015 at 14:24 )

gaudeamus
Cand acel alt punct de vedere incepe cu “PEDEPSE EXEMPLARE SATANIŞTILOR DE LA CLUBUL COLECTIV!”… nu acceptam acel punct de vedere, il respingem si il sanctionam conform legii, caci libera exprimare intra si ea sub incidenta legii (de exemplu – art. 317 sau 324 cod penal). De ce? Pentru ca ideile nu au drepturi. Oamenii, in schimb, au. Libera exprimare se opreste acolo unde lezeaza sau aduce prejudicii de imagine, acolo unde incita la ura si discriminare impotriva unui grup de oameni.

Nu mai vorbim de aspectul etic si moral al acelui punct de vedere: sa nu astepti sa se raceasca acei tineri frumosi in morminte, pentru a improsca mizerie, venin si noroi peste amintirea lor si peste durerea parintilor, rudelor, prietenilor… sa nu ai decenta sa astepti macar acele 40 de zile crestinesti, ca tot se da mare crestina… inainte de a acuza, de a spune ca au fost “pedepsiti exemplar”, ca meritau… doar pentru ca tu nu intelegi un anumit gen de muzica… este dincolo de orice om normal poate tolera.

“Doamna” “profesoara” trebuie sa-si ceara scuze pentru lipsa de bun simt, pentru lipsa decentei si a unui minim grad de empatie… nu fata de noi, nu fata de rockeri… ci fata de familiile si prietenii celor care au murit si celor care inca mai sunt pe acele paturi de spital, in chinuri, zbatandu-se pentru a trai…
adolescenti, tineri frumosi, carora le curgea tineretea prin vene, si nu “satanismul dragonilor”!

S-au mai intamplat tragedii si in alte tari, unde niste dementi au intrat in licee sau scoli si au impuscat pe capete adolescenti si tineri. Ati vazut pe undeva, in aceste tari, un cadru didactic care sa sustina public, pe o retea de socializare…ca “au meritat sa-si primeasca aceasta pedeapsa exemplara”… pentru ca ascultau hip hop, trance sau rock?
Daca s-ar fi intamplat asa ceva, acelui profesor i s-ar fi ridicat dreptul de a mai sta la o catedra vreodata si se lasa cu dosar penal si amenda/inchisoare, in functie de gravitatea afirmatiilor.

Democratia, libertatea… sunt fundamente sociale grele, care responsabilizeaza. Da, esti liber sa spui si sa faci ce vrei, dar in acelasi timp trebuie sa-ti asumi tot ceea ce spui sau faci… si sa intelegi ca drepturile tale se opresc acolo unde incep sa lezeze in vreun fel drepturile si libertatile altora.

 
Anemona a spus: (November 9th, 2015 at 14:42 )

“Doamna” Viorica Balteanu… sau mai potrivit ar fi, tanti Viorica, cea care crede ca dragonii desenati inseamna invocarea Satanei….
Mai rau decat un “cadru didactic” care posteaza un mesaj mizerabil de ura si intoleranta fata de niste victime… este un “cadru didactic” ce NU isi ASUMA ceea ce a sustinut cu subiect si predicat, negru pe alb. Este ca si cum lipsa de empatie si decenta nu ar fi fost suficienta; mai era nevoie si de lasitate, pentru a completa un caracterul “minunat” de care ai dat dovada.

Tanti Viorica, ne lasi cu mizeria asta de prosteala: “Scandalul diversionist ce urmăreşte abaterea atenţiei de la vinovaţii pentru producerea catastrofei din 30 octombrie”???? Ne lasi? Pe cine crezi ca pacalesti?
Noi am iesit in strada pentru pedepsirea vinovatilor si ne vom asigura ca vor fi pedepsiti… lucru pe care ma indoiesc ca l-ai facut… avand in vedere ca ai considerat “meritata aceasta pedeapsa exemplara”.

Asteptam sa vedem daca din habotnicia religioasa de care ati dat dovada… putem vedea 0,1% aspect pozitiv… iar asta ar insemna sa cereti public iertare victimelor si familiilor acestora… care NU au nevoie sa vada asemenea mizerii de opinii strambe si odioase in spatiul public… acum sau vreodata.

Desigur, acest lucru ar presupune un minim de educatie, de bun simt, de decenta, de mila si compasiune… sentimente de care crestinismul tau habotnic te-a ferit cu succes… din cate putem observa pana acum.

 
Anemona a spus: (November 9th, 2015 at 14:52 )

Fara “un” la “caracterul” – imi cer scuze, dar se pare ca imi pierd din fluenta, atunci cand sunt revoltata.
De asemenea, imi cer iertare pentru ca, la un moment dat, m-am adresat folosind pronumele de politete, din reflexul de a avea respect pentru cadrele didactice.
Dar aici nu respectam titulatura, ci omul. Iar cand dintr-un om nu a ramas decat o carcasa, plina de ura, habotnicie si idei preconcepute… respectul nu mai este o optiune!

 
Viorica Bălteanu a spus: (November 9th, 2015 at 21:56 )

Ce curaj exemplar, ce mostre de bună educaţie dă domnişoara cu pseudonimul Anemona!
I s-ar fi potrivit, poate, mai bine MIMOZA?
Vulgarităţile, obrăzniciile, insultele postate pe pagina pretinşilor protestatari, ca şi aici pe blog cad sub incidenţa legii penale. Vom vedea dacă spiritul de turmă reprezentat de comportamentul domnişoarei cu pseudonim floral este pe în beneficiul familiei, al societăţii, în sens larg.
A CITI NUMAI UN TITLU, trecând sub tăcere întreg textul, ce arată clar cine sunt sataniştii care trebuie sancţionaţi de către cei în drept, a o face sistematic, spre a falsifica, a trunchia, a comenta tendenţios şi manipulator sunt specialităţile domnişoarei, precis o studentă eminentă, o familistă exemplară, o mare valoare a României. Ne va face plăcere să aducem la cunoştinţa opiniei publice asemenea veşti uimitoare.

În textul postat în 1 noiembrie pe pagina mea de Facebook, NU am insultat victimele catastrofei din 30 octombrie, din contra am solicitat, cer în continuare ca vinovaţii (ei fiind sataniştii din titlu) ― cum lesne se constată citind textul întreg ― să fie judecaţi şi pedepsiţi exemplar pentru acea hecatombă care a îngrozit milioane de oameni.
Doar un grupuscul manevrat de prietenii lui H.R. Patapievici, adică Mircea Mihăieş, Adriana Babeţi, Otilia Hedeşan @Comp a găsit cu cale a face zgomot pentru a abate cu cinism atenţia de la tragedia trăită de peste 200 de familii înlăcrimate, de un întreg popor aflat în stare de şoc.
Adevărul nu poate fi înăbuşit, însă. Azi, s-a stins a 46-a victimă nevinovată a neomeniei unor indivizi satanici, care TREBUIE sancţionaţi cu severitatea cuvenită, spun asta, din nou.
Textele publicate de mine sunt pe Facebook, sunt redactate limpede, sincer, cu lacrimi durute între rânduri, din seara aceea sinistră nu mai pot zâmbi. Dumnezeu ne va ajuta să ieşim la liman cu mare efort din terifianta lovitură.
Cinismul diversionist poate să păcălească numai pe cine este indiferent la durere, adevăr, dreptate, omenie.
Ura există numai în mintea, sufletul, frazele domnişoarei Anemona, a câtorva ca ea. CE TRIST!

 
Viorica Bălteanu a spus: (November 9th, 2015 at 21:57 )

Ce curaj exemplar, ce mostre de bună educaţie dă domnişoara cu pseudonimul Anemona!
I s-ar fi potrivit, poate, mai bine MIMOZA?
Vulgarităţile, obrăzniciile, insultele postate pe pagina pretinşilor protestatari, ca şi aicipe blog cad sub incidenţa legii penale. Vom vedea dacă spiritul de turmă reprezentat de comportamentul d-şoarei cu pseudonim floral este pe în beneficiul familiei, al societăţii, în sens larg.
A CITI NUMAI UN TITLU, trecând sub tăcere întreg textul, ce arată clar cine sunt sataniştii care trebuie sancţionaţi de către cei în drept a o face sistematic, spre a falsifica, a trunchia, a comenta tendenţios şi manipulator sunt specialităţile d-şoarei, precis o studentă eminentă, o familistă exemplară, o mare valoare a României. Ne va face plăcere să aducem la cunoştinţa opiniei publice asemenea veşti uimitoare.

În textul postat în 1 noiembrie pe pagina mea de Facebook, NU am insultat victimele catastrofei din 30 octombrie, din contra am solicitat, cer în continuare ca vinovaţii (ei fiind sataniştii din titlu) ― cum lesne se constată citind textul întreg ―să fie judecaţi şi pedepsiţi exemplar pentru acea hecatombă care a îngrozit milioane de oameni. Doar un grupuscul manevrat de prietenii lui H.R. Patapievici, adică Mircea Mihăieş, Adriana Babeţi, Otilia Hedeşan @Comp a găsit cu cale a face zgomot pentru a abate cu cinism atenţia de la tragedia trăită de peste 200 de familii înlăcrimate, de un întreg popor aflat în stare de şoc.
Adevărul nu poate fi înăbuşit, însă. Azi, s-a stins a 46-a victimă nevinovată a neomeniei unor indivizi satanici, care TREBUIE sancţionaţi cu severitatea cuvenită. Textele publicate de mine sunt pe Facebook, sunt redactate limpede, sincer, cu lacrimi durute între rânduri, din seara aceea sinistră nu mai pot zâmbi. Dumnezeu ne va ajuta să ieşim la liman cu mare efort din terifianta lovitură.
Cinismul diversionist poate să păcălească numai pe aceia care sunt indiferenţi la durere, adevăr, dreptate, omenie.
Ura există numai în mintea, sufletul, frazele domnişoarei Anemona, a câtorva ca ea. CE TRIST!

 
Valbertita a spus: (November 10th, 2015 at 09:51 )

Doamna Balteanu, de ceva timp sunteti promotoarea si intretinatoarea unui focar de teorii conspirationiste, antidemocratice, intolerante, greu de incadrat in spiritul Timisoarei. Nu faceti altceva decat sa confirmati teoria ca omul trecut de o anumita varsta devine prizonierul propriilor obsesii, Doamna, de ce nu faceti cea ce stiti? Aveti un har pentru limba italiana, ramaneti acolo. Imi pare rau sa vad un om degradandu-se iremediabil. O fosta studenta!

 
Anemona a spus: (November 10th, 2015 at 20:58 )

Tanti Viorica… niste zeci de persoane te-au indemnat sincer catre un control psihiatric, citindu-ti textele. Ti s-a explicat de zeci de ori unde, in text, dincolo de titlu, ai jignit o categorie de oameni, un grup de oameni… oameni carora le-ai lezat imaginea si pe care i-ai acuzat de lucruri care exista numai in mintea bolnava a unui habotnic.
Faptul ca nu intelegi un anumit tip de muzica sau un anumit tip de mesaj… NU inseamna ca ele sunt demonice, satanice, invoca diavolul intr-un “barlog de satanisti”. Inseamna doar ca TU NU PRICEPI!

O clipa nu ti-a trecut prin mintea ingusta si bantuita de mituri religioase absurde… gandul ca parintii acelor tineri frumosi iti vor citi randurile… iar daca, din nefericire, intr-o zi vor apuca s-o faca… iti vei primi de la ei, metaforic vorbind, in cuvinte, palme peste fata mult mai usturatoare decat ai primit pana acum de la noi.

Cand sute de oameni iti spun ca ai gresit, iar tu o tii in continuare, ca surda pe mormant, ca ai spus de bine… exista sanse de 100% ca la tine, in gandire si atitudine, sa fie o buba plina de puroi… nu la restul.
Am un sfat, pe care nici n-ar trebui sa ti-l dau: ia-ti un avocat! Si repede…. pentru ca esti pe cale sa afli cum se aplica legile intr-o tara democrata, cu un stat laic… unde viziunile cu diavoli, delirul religios despre satanisti si orice altceva iti mai bantuie tie mintea… nu au voie sa lezeze imaginea unor persoane.

Mai sper si ca familiile acelor copii te vor da in judecata si-ti vor cere daune morale… pentru ca tu si cei ca tine trebuie sa intelegeti ca libertatea de expresie NU inseamna libertatea de a arunca mazga peste viata, amintirea sau tragedia unor oameni!
Sa-ti fie rusine!

 
Viorica Bălteanu a spus: (November 16th, 2015 at 19:41 )

Din miile de foşti învăţăcei, cinci s-au dovedit, de zece-unsprezece zile încoace nişte nefericţi incapabili să deceleze adevărul de minciună, binele de rău. N-AU CITIT în întregime ce am scris (exact ca autorul pretinsului articol de mai sus), dar sunt meşteri la dat verdicte… Rezultatul e neaşteptat de bun (uscăturile din pădure, fiind mult mai numeroase, de regulă), dar pentru un profesor nu există durere mai mare decât aceea de a constata existenţa rebuturilor, deşi s-a trudit enorm cu toţi aceia pe care i-a învăţat carte şi pe care s-a ostenit a-i educa. Desigur, mai este de luat în calcul “ALUATUL” din care e făcut fiecare, iar bolovanul n-are cum să fie confundat cu aluatul. Persoana care pretinde, pe ton de interlop furios, nicidecum de fiinţă delicată, eventual cu vocaţie de părinte ― pe acest blog ― că mi-ar fi fost studentă e, ce păcat!, iremediabil nefericită. Cu toate că mă îndoiesc ”până la pământ”, vorba poetului, de faptul că ar fi studiat cu mine. Mai degrabă e vorba despre aceeaşi ANEMONA, despre care o fostă studentă (de-adevăratelea) spunea că ar merita pseudonimul MĂTRĂGUNA.

 
Anemona a spus: (November 19th, 2015 at 15:11 )

Tanti Viorica… devii incoerenta! Eu iti propun sa-ti pui cenusa in cap. Ar fi unicul gest de bun simt si minima decenta de care ai da dovada. Nu ne lua ca nu am citit textul “bine”. Ba l-am citit… cum am citit si alte comentarii care-ti apartin si care incepeau cu “Acel cuib de vipere sataniste! Niste gunoaie”. Avem screenshot-urile… nu te obosi sa negi.

Nu orice diploma formeaza si o coloana vertebrala. Nu orice profesor merita sa stea la catedra.
La fel cum profesorii pedofili, in ciuda faptului ca pot stapani excelent materia pe care o predau, NU au ce cauta la catedra datorita unui caracter moral infect si mizerabil… la fel si cei de teapa ta… NU au ce cauta la catedra, din acelasi motiv. Pentru ca oamenii fara caracter… nu au dreptul sa formeze tineri.

Care parte nu o intelegi din “NU ai voie, conform legii, sa lezezi imaginea unor persoane, sa aduci prejudicii acestei imagini”? Care parte e neclara din “aceasta atitudine se pedepseste conform legilor in vigoare”?
Ce este neclar in ideea ca este imoral sa-ti bati joc de moartea unor tineri, de memoria lor?
Ce este neclar in ideea ca nu poti calari o tragedie doar pentru a-ti justifica vedeniile cu diavoli si alte iluzii schizofrenice ale habotniciei tale?

Noi am vazut acolo tineri frumosi, studenti, avocati, arhitecti, jurnalisti, fotografi… tineri care insemnau mai mult decat ai insemnat tu vreodata pentru societate.
Faptul ca tu ai vazut niste “vipere sataniste” si “niste gunoaie”… inseamna ca perceptia ta e stramba, inseama ca in tine zace mizeria, putregaiul si puroiul… caci “frumusestea sau uraciunea lumii sta in ochii celui care priveste”.
Tu esti cea defecta! Tu esti cea rea! Tu esti plina de venin! Tu esti plina de frustrare! Tu esti cea plina de invidie pe tineretea si bucuria lor de viata!
Tie sa-ti fie rusine pentru scarba pe care ne-ai provocat-o cu atitudinea ta!

 
Viorica Bălteanu a spus: (April 17th, 2017 at 16:49 )

Ce sinistre viețuitoare infestează Planeta Albastră! Fără să fi citit frazele de mine scrise (ci luând de bună o frântură luată din context de către un piet bolnăvior de ură, prin încălcarea legislației în vigoare privind drepturile de autor și nu doar), un pretins jurnalist și niște rebuturi bipede ce se ascund după pseudonime împroașcă zoaiele din propria lor persoană emanate…

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Fresh Kebab

Administratie vezi arhiva Administratie

Se cauta membri in consiliile de administratie de la SDM si Colterm. Trebuie plan de administrare si recomandari

Vreți să fiți membru în consiliul de administrație al unei societăți aflate în subordinea primăriei? Teoretic, oricine poate depune în această perioadă dosarele de candidatură pentru Colterm și Drumuri Municipale. Vă atât trebuie un plan de administrare, cât și o scrisoare de recomandare și două persoane care să spună lucruri bune despre dumneavoastră.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se cauta membri in consiliile de administratie de la SDM si Colterm. Trebuie plan de administrare si recomandari
CCIAT

Politica vezi arhiva Politica

Interimate doar sase luni. USR vrea sa schimbe legea care ii permite lui Dorel Cojan sa stea de trei ani fara concurs

Cam cât poți să fii interimar pe o funcție de conducere în România? Cât vrea cel care te numește. La Timișoara, Poliția Locală este condusă cu numire directă de trei ani și jumătate, dar acest lucru s-ar putea schimba. Senatorul USR de Timiș Nicu Fălcoi va propune ca, prin lege, interimatele să fie limitate la șase luni, cu o singură posibilitate de prelungire de trei luni.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Interimate doar sase luni. USR vrea sa schimbe legea care ii permite lui Dorel Cojan sa stea de trei ani fara concurs
Centrul de Echitatie Herneacova

Sport vezi arhiva Sport

Succes clar pentru handbalisti in meciul cu Suceava

Meci tranşat rapid de alb-violeţi. După trei partide care mai mereu au fost rezolvate în ultimele minute, vezi înfrângerea de la Călăraşi, egalul de la Constanţa şi victoria cu Vasluiul de acasă, SCM Poli nu s-a mai jucat cu inimile suporterilor. Handbaliştii bănăţeni au avut o prestaţie excelentă în faţa formaţiei CSU Suceava.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Succes clar pentru handbalisti in meciul cu Suceava
MNB – Muzeul Național al Banatului
Statiunea Buzias

Social vezi arhiva Social

Viitorii arhitecti reprezinta Timisoara la Viena Design Week

O echipă a Facultăţii de Arhitectură şi Urbanism va reprezenta Timișoara la Viena Design Week. Festivalul, care propune pentru acest an tema „A City Full of Design”, îşi va desfăşura cele peste 190 de evenimente dedicate designului şi arhitecturii în districtul 15 al Vienei, probabil cel mai cosmopolit cartier al capitalei Austriei.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Viitorii arhitecti reprezinta Timisoara la Viena Design Week

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Vreți să fiți membru în consiliul de administrație al unei societăți aflate în subordinea primăriei? Teoretic, oricine poate depune în această perioadă dosarele de candidatură pentru Colterm și Drumuri Municipale. Vă atât trebuie un plan de administrare, cât și o scrisoare de recomandare și două persoane care să spună lucruri bune despre dumneavoastră.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se cauta membri in consiliile de administratie de la SDM si Colterm. Trebuie plan de administrare si recomandari
Primăria Timișoara va lua un credit de aproximativ 20 de milioane de euro, pentru a putea continua programul de investiții. Anunțul a fost făcut de Nicolae Robu, care spune că acest lucru este posibil, grație gradului foarte redus de îndatorare al municipalității. Ultimul credit, 25 de milioane de euro, a fost luat de PMT în 2014.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primaria se imprumuta de 20 de milioane de euro. Robu: Modernizarea Timisoarei nu trebuie sa aiba de suferit
Imaginile surprinse chiar în momentul în care poarta de pe Calea Lugojului s-a prăbușit în timpul furtunii din 17 septembrie par să dea naștere unui lung șir de speculații în PMT. După consilierul său, Cătălin Iapă, primarul Nicolae Robu spune și el că a văzut cum un acoperiș luat pe sus de vijelie a izbit poarta care l-a ucis pe Vlad Baici.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Robu, despre poarta de pe Lugojului: Prima tentatie este sa credem ca s-a vazut acea izbitura a acoperisului
Meci tranşat rapid de alb-violeţi. După trei partide care mai mereu au fost rezolvate în ultimele minute, vezi înfrângerea de la Călăraşi, egalul de la Constanţa şi victoria cu Vasluiul de acasă, SCM Poli nu s-a mai jucat cu inimile suporterilor. Handbaliştii bănăţeni au avut o prestaţie excelentă în faţa formaţiei CSU Suceava.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Succes clar pentru handbalisti in meciul cu Suceava
Un tânăr de 24 de ani a murit, pe 17 septembrie, strivit de poarta de intrare în Timișoara, de pe Calea Lugojului, „estetizată” cu 56.000 de euro în urmă cu doi ani. Procurorii urmează să stabilească, la finele anchetei, cine e de vină pentru acest tragic incident. Până atunci, deși nu e inginer constructor, Cătălin Iapă, consilierul personal al primarului Nicolae Robu, s-a gândit că ar fi cazul să-și prezinte concluziile personale.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Catalin Iapa, consilierul primarului Robu, crede ca poarta de pe Calea Lugojului n-a cazut din cauza vantului /VIDEO
Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top