Stirile din ziua: 3 aprilie 2011

Viorel Sasca, socat dupa o sesiune de „pregatire” in Zambara!

Consilierul judeţean Viorel Sasca n-a rezistat decât 40 de minute în „Centrul de Pregătire Tineret” din Bastionul Theresia. A ajuns acolo la 4,30 dimineaţa, a băut o bere fără alcool şi a plecat acasă, şocat de metodele de „pregătire” din Zambara. Nu înainte de a spune că va face un raport pe care îl va înainta conducerii CJ.

Doar Puccini a jucat la victorie

Geaba s-a auzit Nessun Dorma cu Vincero la intrarea jucătorilor pe teren, dacă pe Dusan Uhrin l-a apucat brusc pasiunea pentru şah. Jocul de ieri al lui Poli a cerut cu disperare remiza încă din prima repriză, pentru ca, la final, apărarea să se îmbrăţişeze de uşurare că a scăpat cu un punct în faţa războinicilor lui Gigi.

BC Timisoara incheie pe 11 sezonul regulat

„Leii din Banat” nu şi-au putut păstra poziţia a zecea, după ce echipa de pe Bega a pierdut partida din ultima etapă. Energia Rovinari s-a impus cu 100-93, iar alb-violeţii vor juca în play-out contra echipei BC Miercurea Ciuc, de la care au luat deja bătaie de două ori în acest sezon.

DJane Kobra, in Railly’s Cafe

Railly’s Cafe a fost, în noaptea de sâmbătă spre duminică, locul în care cei care preferă petrecerile mai puţin zgomotoase s-au simţit ca acasă. Printre rafturile pline de cărţi şi licorile pe alese, a însufleţit atmosfera DJane Kobra.

Top