Stirile din ziua: 29 aprilie 2011

Poli spera sa ramana lider

Sâmbătă se joacă partida dintre Poli şi FC Braşov, care contează pentru etapa a 30-a a Ligii I. În lotul alb-violet sunt câţiva jucători incerţi, însă tehnicianul ceh speră ca echipa sa ia cele trei puncte.

Afterparty la Riverdeck

Riverdeck, una dintre destinaţiile preferate ale timişorenilor amatori de petreceri nocturne, s-a deschis în urmă cu doar câteva zile. A fost de ajuns să circule vestea.

Birthday party cu putini invitati

Clubul Porky’s a fost neaşteptat de gol, joi noapte, pentru o petrecere care se anunţa plină de distracţie. DJ Benito a decis să-şi sărbătorească ziua de naştere în nonconformistul pub timişorean, dar a avut o surpriza.

Etichete:

Vintu, arestat pe 29 de zile

Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar, acuzaţi de şantajarea lui Sebastian Ghiţă, vor fi arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Tribunalul Bucureşti a admis, vineri, recursul procurorilor faţă de decizia de cercetare în libertate. Decizia este definitivă.

Cand va zbura porcul

Viceprimarul Adrian Orza a promis, într-un interviu acordat ziarului Opinia Timişoarei, că, atunci când va ajunge el prim-ministru al României, va aloca fonduri de la bugetul central pentru construirea unui stadion nou la Timişoara. Calculul lui Orza e simplu, mai simplu ca abureala aia că administraţia Ciuhandu dă rateuri numai pentru că este sabotată bugetar de la Bucureşti, nici vorbă de incompetenţă sau că şi-ar bate joc din când în când de banul adunat cu greu de la populaţie.

Cinci banateni la Euro!

Naţionala de fotbal sub 17 ani a României va debuta, săptămâna viitoare, la turneul final al Campionatului European, care se va desfăşura în Serbia, în intervalul 3-15 mai.

Explozie in Complexul Studentesc

Panică joi noaptea, în Complexul Studenţesc, după ce o explozie a făcut praf mai multe uşi şi geamuri de la etajul întâi al căminului C14. Explozia nu a fost urmată de un incendiu, dar studenţii au fost evacuaţi din cămin, pentru prevenirea unor incidente ulterioare.

Top