Stirile din ziua: 12 aprilie 2011

A murit academicianul Ioan Anton

Unul dintre cei mai prestigioşi profesori pe care i-a dat vreodată Universitatea Politehnica din Timişoara, academicianul Ioan Anton, a murit marți dimineață. Academicianul în vârsta de 86 de ani a lăsat un gol imens printre cadrele didactice de la Universitatea Politehnica.

Cornu forteaza mana Primariei Timisoara

Confort SA a apelat la o metodă neobișnuită pentru a solicita creşterea preţului lucrărilor pentru reparaţiile la strada Steaua. Societatea patronată de Georgică Cornu a făcut o cerere de amânare a lucrărilor și a încercat să sensibilizeze Primăria Timişoara, printr-o hârtie de la CCIAT, instituţie condusă de același Georgică Cornu.

Habar n-am de ce a protestat Stefan Gogosanu impotriva premierului Norvegiei, Jens Stoltenberg

Două autocare cu bugetari din judeţul Timiş, afiliaţi sindical la Cartel Alfa, au luat sâmbătă cu asalt centrul Budapestei, pentru a protesta împotriva măsurilor de austeritate ce urmează a fi luate în mai toate ţările europene. „Pentru o Europă socială, pentru o plată corectă a salariilor şi pentru locuri de muncă”, a explicat liderul CNS “Cartel Alfa” Timis, Ştefan Gogoșanu.

Poftiți la Vin(Vest)!

De vineri până duminică, Timișoara devine, indiscutabil, capitala vinurilor. Cea de-a opta ediție a Salonului Internațional de Vinuri VinVest începe vineri, la Centrul Regional de Afaceri. Va avea loc și un concurs de vinuri, iar pe vizitatorii salonului îi așteaptă o mulțime de surprize.

Magicul sfert de ora – de la Ripensia la Poli

Mai întâi a fost sfertul de oră al Ripensiei. În perioada interbelică, legendara echipă din Timişoara îşi sufoca adversari pe final de reprize, în ultimele 15 minute, reuşind să înscrie foarte multe goluri decisive. Multe decenii mai târziu, Poli pare să urmeze acelaşi drum spre victorie.

Top