Stirile din ziua: 25 aprilie 2011

Familia Regala a Romaniei, la nunta anului

Familia Regală a României va participa la nunta anului din Marea Britanie, în formulă incompletă. Potrivit anunţului de la Palatul Elisabeta, miercuri vor pleca spre Londra Majestatea Sa Regele Mihai I şi Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu.

Noi bacanii MIC.RO in Banat

Anul acesta, la Timişoara va fi deschisă prima băcănie MIC.RO. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii companiei care este membră a Grupului Mercadia Holland BV. Prezent pe piaţa românească de numai un an, grupul a deschis 461 băcănii, cunoscând, în ciuda crizei, o expansiune de invidiat.

Situatia nu e deloc Rose

Trei importante instituţii din Timişoara s-au întrecut sâmbătă în audienţe. Ba două dintre ele au chiar concurat în manifestări petrecute la aceeaşi oră. Este vorba de clubul de fotbal Politehnica, care a atras vreo 8.000 de timişoreni la partida cu FC Târgu Mureş, Mitropolia Banatului şi alte centre de cult de pe Bega au adunat şi ele mii de enoriaşi la slujba Învierii, pentru ca instituţia clubbingului din urbe să desăvârşească bucuria credincioşilor de vârste mai tinere.

Top