Stirile din ziua: 19 aprilie 2011

Creste turismul in Banat

În luna februarie 2011, comparativ cu februarie 2010, sosirile în punctele de cazare turistică din Timiş au fost mai mari cu 33%, iar înnoptările cu 30,8%, conform Institutului Naţional de Statistică.

In glas de toaca, la Giroc

La Giroc a început, marți, festivalul “În glas de toacă”, ajuns, cu binecuvântarea ÎPS Nicolae, Mitropolitul Banatului, la a patra ediţie. 33 de toace răsună neîncetat două zile, marţi şi miercuri, amintind de patimile Mântuitorului şi chemând lumea la dreapta credinţă.

La FC Bazos e ca la CF Barcelona!

FC Bazoş este singura echipă din judeţul Timiş care are socios, după modelul Barcelonei. Păstrând proporţile, bineînţeles. Formaţia din Campionatul Judeţean este susţinută de primăria din Recaş, de care aparţine localitatea Bazoşul Vechi, dar şi de 12 săteni.

Protest impotriva asiguratorilor

Şoferi şi reprezentanţi ai service-urilor auto din Timişoara au protestat, marţi, în faţa sediului local al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor. Nemulţumirea lor este îndreptată împotriva companiei Astra Asigurări şi a autorităţii care verifică asiguratorii, care sunt acuzate de corupţie.

Creste valoarea productiei industriale in Timis

Producţia industrială din Timiş este mai mare cu 1,8 % în luna februarie comparativ cu luna ianuariie, conform Institutului Naţional de Statistică. Indicele valoric al cifrei de afaceri al agenţilor economoici care au ca principal obiect de activitate industria este mult mai mare comparativ cu februarie 2010: 31,8%.

Top