Stirile din ziua: 21 aprilie 2011

Varujan Pambuccian, presedinte onorific al clusterului regional in tehnologia informatiei si a comunicatiilor

Şedinţa oficială de constituire a clusterului regional în domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor (TIC) a avut loc la sediul ADR Vest şi reprezintă rezultatul iniţiativei agenţiei, pornite în urmă cu patru ani prin intermediul „Clubului ICT” din Regiunea Vest.

Raportul CJ Timis: curat cultura la Zambara!

Stupoare la Consiliul Judeţean Timiş, după ce conducerea instituţiei a prezentat un raport despre activitatea desfăşurată în clubul Zambara. Conform acestuia, aici are loc o intensă activitate culturală: seminarii, conferinţe, dezbateri şi lansări de carte! Niciun cuvânt însă despre discotecă, deoarece se desfăşoară la… ore prea înaintate!

S-a saturat de Romania

Băsescu s-a arătat dezamăgit de popor. Nu e o atitudine de bun diplomat, niciodată n-a fost omul un bun diplomat, mai ales că acelaşi popor, o jumătate din populaţia cu simţ civic şi participare la vot, l-a preferat la finele lui 2009 pentru un nou mandat. Şi să aibă dreptate Băsescu, nu e corect din punct de vedere politic nici să lingi unde-ai scuipat, nici invers.

Om de ordine taiat cu sabia si personal amenintat in Porky’s

Incidentele cu iz violent pare să fie la ordinea zilei, în ultimele zile, într-unul dintre cele mai frecventate cluburi timişorene. După un atac cu sabia asupra unui om de ordine a urmat un „asalt” verbal suburban asupra DJ-ului şi a altor clienţi. În cel de-al doilea caz, capul răutăţilor pare să fie fiul cunoscutei Rodica Olaru, care nu e la prima abatere.

Timisoara cealalta

Vă spune ceva numele Monica Butnariu? Dar Radu Dimitrie Palicica, Cristina Adriana Dehelean? Dar Raluca Ioana van Staden şi Jacobus Frederick van Staden? Nu prea multe sau deloc, cu toate că ar trebui să ştim mult mai multe lucruri despre ei. Toţi sunt cercetători, toţi sunt timişoreni, unii din naştere, alţii prin adopţie.

Restrictii de drumuri

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă, pentru luna aprilie, unele restricţii de circulaţie pe şoselele din vestul ţării. Acestea se datorează executării unor lucrări de reabilitare şi întreţinere.

Top