Stirile din ziua: 30 aprilie 2011

In sfarsit, victorie fara emotii!

Zicu a început meciul cu FC Braşov ca rezervă, dar, introdus în teren în repriza a doua, a reuşit, în câteva minute, să-şi dovedească, din nou, geniul. Poli obţine cea de-a cincisprezecea victorie din acest sezon şi rămâne pe primul loc. Meciul din etapa viitoare, cu Vasluiul, echipă care s-a apropiat la două puncte, devine, astfel, şi mai important.

Daunele morale

Proiecţia marilor producţii cinematografice în gândirea noastră se manifestă adesea prin perceperea greşită a unei analogii între sistemul nostru de drept şi cel american, care conţine cu totul alte instituţii şi proceduri. Nu este însă de ignorat faptul că relaţiile sociale surprinse în filmele artistice şi serialele americane au o rezolvare juridică şi din perspectiva legislaţiei române, rezolvare care nu exclude existenţa daunelor morale şi cuantificarea acestora.

Ghid de „impartire a masinii”, made in Timisoara

Plecaţi la drum lung, dar vă sperie plictiseala şi cheltuielile? Există o soluţie: puteţi împărţi maşina cu alţi călători care au aceeaşi destinaţie. Îi puteţi selecta ca să fie exact pe placul dumneavoastră şi, la final, v-aţi putea alege şi cu noi prieteni. Primul site românesc de ride-sharing este realizat de nişte timişoreni care lucrează pentru o companie cu capital francez.

Top