Stirile din ziua: 17 aprilie 2011

Gata cu invincibilitatea!

Poli Timișoara a suferit, duminică seara, prima înfrângere din această ediție de campionat. Rapid și-a luat partea leului și a învins alb-violeții cu 3-2. Poli a ratat astfel astfel posibilitatea de a trece în fața Oțelului și, la felul în care joacă, nu arată ca o candidată reală la titlul de campioană.

Distractia pe bar continua

Petrecerile din seria Coyote Ugly au continuat cu un nou episod, aşa cum era de aşteptat, în Life!Pub. Scenariul pare să se repete săptămână de săptămână: lume multă, fete frumoase care dansează pe bar, distracţie, băutură din belşug şi muzică pentru toate gusturile.

Juventus Pischia – Informatica Timisoara, cel mai scurt joc din istoria Ligia a IV-a

Juventus Pişchia a avut parte de cel mai scurt joc, care a durat doar ceva mai mult de 30 de minute. Informatica Timişoara, o echipă obişnuită să trateze cu neglijenţă competiţia, s-a prezentat pe terenul de la Pişchia doar cu opt jucători. Şi în aceste condiţii arbitrii întâlnirii au dat verde pentru începerea jocului, care a fost însă înterupt după ce Informatica a rămas pe teren doar cu şase jucători, doi părăsind spaţiul de joc din cauza unor accidentări.

Drumul Mingii

O inedită campanie pentru relansarea sportului cu balonul rotund a demarat sâmbătă seară, la Timişoara. „Toţi ne dorim fotbal adevărat” este deviza din 2011 pentru Cupa României – Timişoreana.Vreme de 40 de zile, aproximativ 1.000 de împătimiţi ai sportului-rege vor merge, cu mingea la picior, aproape 2.400 de kilometri, prin vestul, sudul, estul, nordul şi apoi centrul României.

Pasionat de asteroizi, premiat in SUA

Un timişorean a fost premiat, în SUA, pentru cea mai bună lucrare despre asteroizi, la un simpozion desfăşurat în Dallas. Virgiliu Pop este doctor în drept spaţial şi este unul dintre românii recunoscuţi pe plan internaţional pentru preocupările sale în acest domeniu.

Sarbatoarea Floriilor

Sărbătoarea Intrării lui Hristos în Ierusalim este cunoscută în popor sub denumirea de Florii. Biserica vede în această sărbătoare înaintarea lui Hristos spre jertfa de pe cruce. El putea să evite moartea, însă o primeste de bună voie, pentru a o birui.

Top