Stirile din ziua: 26 aprilie 2011

Iisus Hristos, agent electoral

Au trecut Sărbătorile de Paşte şi din acest an. Ca de obicei, românii, popor fundamental credincios, au sărbătorit cum ştiu ei mai bine, dând de lucru medicilor şi ambulanţelor. Cei care au reuşit să nu se îndoape până li se sparg foalele au spart capetele comesenilor.

Super-expozitie de caini, la Timisoara

Arena Aquasport va găzdui, la sfârşitul acestei săptămâni, Cupa Europei Centrale şi de Est la Chinologie. Peste 1.600 de crescători de câini îşi dau întâlnire, pentru trei zile, în capitala Banatului. Este cea mai importantă competiţie din această parte a Europei.

Cum a nimerit vitelul valaul cu “cultura”

Raportul asupra fenomenului cultural “Zambara” s-a finalizat cu o concluzie deloc suprinzătoare a executivului Consiliului Judeţean Timiş. Era de aşteptat ca responsabilii administraţiei Ostaficiuc însărcinaţi să realizeze acest material de control să nu vadă ce ar vedea oricine se deplasează în weekend, pe întuneric, în spaţiul din complexul Bastion.

Se deschide consulatul onorific al Bulgariei

Primarul din Dudeştii Vechi va deveni primul consul onorific al Bulgariei la Timişoara. Inaugurarea noii misiuni diplomatice e programată vineri, la sediul central al Uniunii Bulgare din Banat – România (UBBR) din Piaţa Unirii nr. 14. Circumscripţia consulară include judeţele Timiş, Arad, Hunedoara şi Caraş-Severin.

Adrian Casap a ascultat sfatul lui Danut Lata

„Gata, retrag echipa din campionat. Nu mai are niciun rost să continuăm sezonul acesta în Liga a IV-a a judeţului”, sunau, în urmă cu vreo două săptămâni, vorbele lui Adrian Casap, finanţatorul Informaticii Timişoara, „lanterna roşie” a seriei. Investitorul timişorean s-a răzgândit însă la fel de repede cum a şi luat decizia, în urma unei discuţii cu Dănuţ Laţa.

Ziua Pamantului, la Colegiul Tehnic „Azur”

Primăria Timişoara, prin Direcţia de Mediu, împreună cu Colegiul Tehnic „Azur”, Facultatea de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Casa Corpului Didactic, Şcoala cu clasele I-VIII nr. 25, Palatul Copiilor şi Consiliul Judeţean Timiş, prezintă, cu ocazia Zilei Pământului, proiectul ecologic „Capitala verde a Europei, Timişoara – Mica Vienă”.

Timishort, la a treia editie

În perioada 4-8 mai, Timişoara devine capitala mondială a filmelor scurte. A treia ediţie a Festivalului Internaţional de Film Timishort va aduce în faţa publicului o selecţie a celor mai importante scurtmetraje internaţionale şi româneşti.

Specialitati medicale contracronometru

Are mai puţin de o lună şi jumătate pentru a înfiinţa patru noi specialităţi, dacă vrea o clasă superioară. Este vorba despre Spitalul Judeţean Timişoara, care asigură, în prezent, 14 din cele 18 specialităţi necesare pentru obţinerea Clasei I. Niciun spital public din România nu îndeplineşte acest criteriu.

Top