Stirile din ziua: 2 aprilie 2011

Marian Iancu: „Balaj ne-a talharit!”

Marian Iancu a luat foc la finalul meciului, din cauza arbitrajului prestat de Cristi Balaj. Finanţatorul alb-violeţilor a acuzat mai ales neacordarea unei lovituri de pedeapsă la faultul făcut de Iliev asupra lui Curtean, dar a recunoscut că Steaua a fost peste echipa sa.

Neinvinsi, dar tot pe locul al doilea!

Poli îşi păstrează recordul de invincibilitate din acest sezon, dar a ratat ocazia de a trece în faţa Oţelului. Derby-ul cu Steaua s-a încheiat indecis, după un meci plin de tensiune, precedat de declaraţii războinice din partea oaspeţilor. Nu au lipsit ocaziile de ambele părţi, dar timişorenilor le-a lipsit clar Zicu, omul care a făcut diferenţa în multe meciuri.

„Centrul de Pregatire Tineret” din Bastion ar putea costa scump CJT

Afacerea-paravan de la Bastion, unde clubul Zambara funcţionează sub eticheta „Centru Pregătire Tineret”, a ajuns în atenţia consilierilor judeţeni. Marius Cârceie (foto), secretarul Comisiei pentru administraţie publică locală din CJT, a cerut rapoarte complete cu firmele care şi-au prelungit contractele în Bastionul Theresia. Nerespectarea prevederilor acestora ar putea avea consecinţe grave.

Sorin Gheju a debutat pentru Flacara Faget

Flacăra Făget şi Juventus Pişchia merg cap la cap în lupta pentru câştigarea seriei. Ambele echipe s-au impus în ultima etapă de sâmbătă, la scoruri categorice în jocurile disputate în deplasare. Adrian Săvoiu şi-a întărit compartimentul ofensiv printr-un transfer de senzaţie, Sorin Gheju semnând cu trupa din Făget.

Cursuri pentru bone

Fundaţia Romanian Angel Appeal şi Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale au lansat prima reţea naţională de baby-sitter. Este vorba de proiectul strategic „Femei pentru femei”, program naţional de calificare şi acreditare a femeilor în ocupaţia de baby-sitter.

Porti deschise la UVT

Universitatea de Vest din Timişoara organziează „Zilele Porţilor Deschise”. Dedicat celor ce vor săcunoască mediul universitar autentic şi opţiunile pentru domeniile şi specializările de licenţă, evenimentul are loc în 6 şi 7 aprilie.

Party in Club Art

Distracţie la cote maxime în Club Art! Timişorenii amatori de petreceri nocturne ştiu că aici este unul dintre locurile unde găsesc întotdeauna muzică pe placul lor şi unele dintre cele mai atrăgătoare animatoare.

Feteasca Regala de Recas a cucerit America!

Au făcut furori la Paris, acum înregistrează primul succes peste ocean! Vinurile produse la Cramele Recaş sunt tot mai apreciate de oenologi. Intâi a fost medalia de aur din Franţa, apoi a urmat pătrunderea pe lista celor mai bune vinuri de pe piaţa americană, cu Feteasca Regală din gama Sole.

Top