Stirile din ziua: 1 aprilie 2011

Alimentatia

Documentarul vorbeste despre dieta integrala cu plante si contributia acesteia in tratarea si vindecarea majoritatii bolilor cronice. Ideea centrala a filmului este ca alimentatia pe baza de produse animaliere nu este potrivita corpului uman, aducindu-se argumente in acest sens de catre specialisti nutritionisti si medici.

Ca va fi USL, ca e PDL, Gheorghe Ciuhandu stie deja ca binele invinge

Aflat la Sibiu cu ceva treabă, co-preşedintele USL Victor Ponta a clarificat nişte chestiuni care de o vreme cam pluteau prin aerul politic de la nord de Dunăre. Klauss Johannis e băiat bun, o ştiam de mult, că Oprescu e copil fain, spune glume bune, iarăşi se ştia de atâta amar de vreme, dar că Gheorghe Ciuhandu e de “partea binelui” e o precizare care trebuia să vină.

Santajist la 18 ani

Un tânăr care îşi şantaja colegii de şcoală mai mici a fost reţinut, vineri, de poliţiştii din Lugoj. Acesţia povestesc că băiatul de 18 ani îi ameninţa cu bătaia pe cei mici, cerându-le în schimb sume de bani.

Strategii manageriale in institutiile de cultura

Managementul instituţiilor de cultură este întors pe toate feţele, vineri şi sâmbătă, la Timişoara. Conferinţa „Strategii manageriale în instituţiile de cultură”, un proiect al Facultatăţii de Muzică a UVT, are loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare, în cadrul proiectului „Observatorul profesiilor muzicale din România”.

„Drumul Mingii”, spre Cupa Romaniei

Timişorenii vor fi primii care vor bate mingea non-stop, în cadrul celei mai noi campanii a berii Timişoreana. Pe 16 aprilie, în Piaţa Unirii, se dă startul „Drumului Mingii”, care va dura 40 de zile si va trece prin 35 de localităţi.

Top