Stirile din ziua: 7 aprilie 2011

Zambara se vrea spatiu cultural!

Centrul de Pregătire Tineret Zambara caută portiţe pentru a-şi demonstra valenţele culturale. Acum, vrea să preia o parte din activităţile Casei Studenţilor. Este vorba despre concerte şi expoziţii. Asta, în condiţiile în care CS are sală proprie de spectacole şi un sediu generos, unde se pot ţine simultan mai multe expoziţii.

Ce reteta ne-a mai prescris zugravul de familie

Nenea doctoru’ Jeffrey Franks (FMI) a zis, de la Washington, că „pacientul” România e pe cale să-şi revină, după ce de vreo doi ani a tot pompat în noi medicamente cu dobândă redusă şi ne-a ţinut morală să nu mâncăm sărat, să nu bem alcool metilic, să nu fie cârnaţul prea gras şi să facem multă mişcare la muncă, chiar dacă salariile vor fi mai mici din pricină că organismul e slăbit.

Amenzi pentru soferii de TIR

Poliţiştii locali şi agenţii de la Secţia 4 Poliţie Timişoara au controlat conducătorii auto care nu respectă legile privind circulaţia autovehiculelor destinate transportului de mărfuri şi a utilajelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de cinci tone. Cei prinşi fără autorizaţii au fost amendaţi.

Rezistenta la antibiotice, tema Zilei Mondiale a Sanatatii

„Acţionează astăzi ca să poţi vindeca şi mâine” este deviza sub care, joi, se celebrează Ziua Mondială a Sănătăţii. Potrivit autorităţilor de sănătate publice timişorene, această dată reprezintă oportunitatea de a se concentra asupra unei probleme de sănătate publică prioritare la nivel global, şi anume rezistenţa la agenţi antimicrobieni.

Programul curateniei de primavara

Retim continuă curăţenia de primăvară. Maşinile companiei vor colecta deşeuri în partea de nord a Timişoarei, în perimetrul Bârzava – Casian Munteanu – Rambleu CFR – Tazlău – Mircea cel Bătrân – Livezilor – Madona – Calea Bogdăneştilor.

Top