Arhiva pentru luna: mai 2011

Carti pentru copiii de la Utvin

Cu ocazia zilei de 1 iunie, voluntari din cadrul companiei Smithfield Prod au umplut biblioteca şcolii generale din Utvin cu cărţi. Totul a pornit de la o idee a conducerii companiei de a-i determina pe angajaţi să adopte o conduită de implicare civică.

Cum putea schimba unul Toma soarta Romaniei

N-o să vă vină să credeţi, dar de mofturile senatorului Ioan Toma depinde soarta României. Şi a senatorului Serban Rădulescu. E şi el foarte important. Foarte mulţi români stăteau de dimineaţă cu sufletul la gură să vadă unde pleacă senatorii când pleacă ei din partidul care i-a pus pe listă.

Licitatie deschisa pentru jucatorii alb-violeti

Politehnica Timişoara are un lot estimat, conform transfermarkt.de, la 26,05 milioane de euro, al doilea ca valoare la finalul sezonului recent încheiat, după cel al Stelei Bucureşti. Dupa retrogradarea echipei bănăţene într-un eşalon inferior, vor apărea şi oferte pentru cei mai importanţi jucători din lotul pregătit de Dusan Uhrin.

Proiectul containerelor de la Arte, scos de pe ordinea de zi a CL

Proiectul de hotărâre care prevedea amplasarea de construcţii modulare în curtea Şcolii Generale 9 şi închirierea acestora pentru desfăşurarea procesului de învăţământ al Liceului de Arte Plastice Timişoara a fost scos de pe ordinea de zi a plenului Consiliului Local Timişoara. Joi va fi organizată o dezbatere publică pe această temă.

Poli, exclusa din Liga 1!

În urma conferinţei de presă organizate marți, oficialii FRF Viorel Duru şi Mihai Alexandru Mincu au anunţat decizia în privinţa licenţierii Politehnicii Timişoara. Clubului bănăţean nu i-a fost acceptat apelul, astfel că formaţia patronată de Marian Iancu a fost retrogradată.

Furt de gaz metan in Giroc

Foloseau gaz metan, dar plăteau cât aveau chef. Proprietarii a două imobile din Giroc s-au ales cu dosare penale, după ce echipe ale companiei distribuitoare de gaz metan au efectuat mai multe controale în localitatea timişeană Giroc.

Top