Stirile din ziua: 27 aprilie 2011

Uhrin a dat trezirea!

Ultimele şase meciuri au însemnat, pentru suporterii alb-violeţi, un chin fără sfârşit, cu evoluţii jalnice ale favoriţilor lor şi declaraţii resemnate ale oficialilor clubului, care anunţau că echipa nu mai are pretenţii la titlu. Meciul de la Mediaş, în faţa revelaţiei Universitatea Cluj, a adus însă primele trei puncte, după o lungă aşteptare.

Sprijin pentru bolnavii de hepatite cronice

Un medic timişorean a format un grup de voluntari care îi ajută pe pacienţii cu probleme hepatice. În România sunt un milion de pacienţi cu hepatite, iar cei mai mulţi ajung să facă ciroză, pentru că nu se duc la medic din timp.

River Deck, in prag de demolare?

Clubul River Deck şi-ar putea trăi ultimele zile, deşi a fost redeschis abia săptămâna trecută. Reprezentanţii primăriei spun că terenul pe care funcţionează acesta le aparţine, dar s-ar putea alege, în zilele următoare, cu un proces intentat de Clubul Sportiv Şcolar 1, care îşi revendică, de asemenea, dreptul de proprietate.

Bani europeni pentru romani si sarbi

Autorități locale, ONG-uri, asociații non-profit și instituții de învățământ au la dispoziție o nouă modalitate de a accesa fonduri europene. Este vorba de proiecte din cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia.

Ziua Filmului Romanesc, la HBO

Duminică, 1 mai, HBO România decretează Ziua Filmului Românesc. De la prânz şi până după miezul nopţii puteți urmări o selecţie din cele mai recente şi premiate filme din diverse categorii: lung-metraje, scurt-metraje şi documentare.

Etichete:

Poli intalneste „U” Cluj, la Medias

Poli se află la Mediaş, unde va susţine un nou meci de campionat. Dar nu cu localnicii de la Gaz Metan, ci cu Universitatea Cluj, formaţie care din această primăvară îşi dispută partidele considerate pe teren propriu pe arena din Mediaş.

Tarul Ivan, pe scena TNT

Ce se întîmplă atunci când maşina timpului e cam şubredă şi, în halul acesta, îl transportă pe Ivan Vasilievici, chintesenţă a administratorului de bloc, direct pe tronul şi în pielea marelui ţar Ivan, supranumit Cel Groaznic? Aflăm cu toţii la Teatrul Naţional Timişoara.

O firma din Sighisoara ofera consultanta pentru retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare

Peste 600.000 de lei a economisit Primăria Timişoara la asistenţa tehnică de la managementul retehnologizării sistemului centralizat de termoficare din oraş, pentru conformarea la normele de protecţia mediului privind emisiile poluante în aer şi pentru creşterea eficienţei în alimentarea cu căldură urbană.

Timisoara, varianta SF

Când vine vorba de cum se vede viitorul, părerile sunt împărţite. Unii futurologi pun accent pe dezvoltarea noilor tehnologii, alţii, pe efectele devastatoare ale poluării. Un grafician timişorean şi-a imaginat cum ar putea arăta oraşul de pe Bega într-un viitor nu foarte îndepărtat.

Top