Stirile din ziua: 4 aprilie 2011

Un vames de la Moravita s-a sinucis

Un vameş de 47 de ani s-a spânzurat, luni după-amiază, într-o anexă a casei sale, de pe strada Ulpia Traiana. Trupul neînsufleţit a fost găsit chiar de soţia bărbatului. Acesta era cercetat de DNA pentru luare de mită în formă continuată şi aderare la un grup infracţional organizat.

Voluntariatul de precampanie sau unde dai si unde crapa

Cu riscul să-mi sară-n cap indignaţi politicieni şi onorabili promotori ai civismului de pe Bega, nu pot să cred pe deplin în sinceritatea şi lipsa unui interes electoral din spatele unor acţiuni de voluntariat promovate vârtos în media ultimelor zile. Şi nu mă refer la voluntariatul în Mozambic, nici la campaniile inimoase pentru ajutorarea autiştilor sau altor categorii năpăstuite.

Somajul in Timis, in scadere

Rata şomajului a scăzut, în Timiş, luna trecută, la puţin peste două procente. Potrivit statisticilor Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă, sunt 7.842 de şomeri, din care numai 14 procente au studii superioare.

Piata imobiliara, inca in deriva

Preţurile apartamentelor au crescut cu mai puţin de un procent comparativ cu luna februarie, însă proprietarii de imobiliare sunt în continuare derutaţi. Nu ştiu dacă e oportun să vândă și nu ştiu cum va evolua piaţa, schimbările de preţ de la o lună la alta fiind insignifiante.

Zicu promoveaza meciul cu Astra

La partida cu Steaua, în două mari centre comerciale, dar şi în mijloacele de transport în comun a rulat un clip de promovare pentru această întâlnire. Acelaşi lucru se va întâmpla şi pentru meciul de miercuri.

Top