Stirile din ziua: 10 aprilie 2011

Victorie pe muchie de cutit

Au câştigat în minutul 92 şi îşi menţin invincibilitatea în campionat, fără să simtă, încă, în ceafă răsuflarea fierbinte a Vasluiului! O dublă a lui Zăgrean şi un gol venit de niciunde al lui Goga au adus alb-violeţilor trei puncte atât de necesare.

Inghesuiala in Art Club

S-au distrat pe cinste, pentru că au ştiut cum să aleagă locul în care să iasă în oraş într-o sâmbătă seară. E vorba despre Art Club, care a devenit, din nou, mult prea mic pentru numărul tot mai mare de petrecăreţi.

Prietenii „coapte” la gura cuptorului

Timişorenii au descoperit de ceva vreme reţeta socializării perfecte: la cratiţă sau cu mâinile pline de făină. În oraş sunt organizate, din ce în ce mai des, întâlniri care au ca pretext bucătăreala, dar care, în timp, ajung să pună bazele unor prietenii durabile.

Filarmonica Banatul pleaca la armata!

Filarmonica Banatul îşi asumă, şi în 2011, foarte serios rolul de instituţie europeană, aşa că de Ziua Europei, îi provoacă pe timişoreni la un nou eveniment. Pe 8 mai, Filarmonica de Stat Banatul pregăteşte un nou concert ieşit din comun: orchestra instituţiei va cânta într-o unitate militară.

Stirile la masa ta!

În premieră naţională, la Timişoara a fost lansat un nou produs media. Este vorba de DigiTable, o tehnologie care aduce promovarea digitală direct pe masa consumatorului.

Gheorghe Falca: Seful de la Drumuri va fi din interior

Ieşirea la pensie a lui Ioan Maliţa, fostul director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, a dat startul unei adevărate vânători pentru acest post. Cele mai multe nume vehiculate pentru mult râvnita funcţie sunt de coloratură portocalie, dar, în cele din urmă, câştig de cauză ar putea avea altcineva.

Poli, obligata sa castige cu Sportul

Rezultatele înregistrate în meciurile disputate, sâmbătă, în cadrul etapei a XXV-a a Ligii I, obligă echipa de pe Bega să ia toate punctele din partida cu „lanterna roşie”, Sportul Studenţesc. Principalele contracandidate la titlu au obţinut victoria în runda curentă.

Top