Stirile din ziua: 15 aprilie 2011

Liberalii, adunare cu lautari in Complex!

Liberalii timişeni s-au întâlnit, vineri seară, într-un cadru mai puţin protocolar, la cantina Politehnicii, în Complexul Studenţesc. La această adunare au participat peste 600 de persoane, care au umplut până la refuz restaurantul decorat în culorile tradiţionale ale partidului, galben şi albastru.

Bucatari de aur, la Belgrad

Echipa României, antrenată, la Timişoara, de maestrul bucătar Alexandru Nagy, preşedintele Asociaţiei Naţionale de Gastronomie, a câștigat competiţia internaţională „Bucătarul de Aur al Balcanilor”, desfășurată la Belgrad.

Actiune umanitara a tinerilor democrati

Organizația de tineret PDL Timișoara a împărţit, vineri, pâine, conserve şi merdenele la sute de persoane de la Cantina de Ajutor Social. Alături de tineri s-au aflat senatorul Gheorghe David şi consilierii locali Ovidiu Ciuhandu şi Sandu Ştefan.

Viitoarei capitale culturale europene i s-a spus sa se duca sa se spele, ca-ncepe sa puta

Când cineva îţi spune să te duci să te speli, că puţi a mâl când plouă, te faci mic de ruşine şi… şi te duci să te speli. Bine că nu-i mai spune că pute a cauciuc, dar nu e timpul pierdut cu atâta industrie poluantă să se redeschidă subiectul şi pe această temă. Primarului Gheorghe Ciuhandu i s-a transmis din partea Gărzii de Mediu, din partea Comisiei Europene, să-şi ia oraşul şi să se ducă să şi-l spele.

Insela fara jena pensionarii

Un tânăr din Lugoj de ani a fost prins de poliţişti după ce a înşelat nenumăraţi pensionari, câştigând de pe urma lor mii de lei. Iacob O., de 21 de ani, le spunea bătrânilor că este nepotul lor, pe care nu l-au mai văzut de foarte mult tip.

Sorin Grindeanu Superstar

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe hâria prin care pretenarul Victoraş l-a scăpat din mâinile hulpave ale lui Titu Bojin şi ale celorlalţi membri ai conducerii PSD Timiş, care l-au atârnat de bară timp de patru luni, că tânărul viceprimar Sorin Grindeanu s-a dat de trei ori peste cap şi a devenit un adevărat Făt-Frumos al Timişoarei.

Somatii pentru plata asigurarilor de sanatate

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş a transmis, de la începutul anului, 52 de somaţii şi titluri executorii pentru neplata asigurărilor de sănătate. Dacă în termen de 15 zile de la emiterea somaţiei debitorul nu plăteşte datoria, CJAS trece la blocarea conturilor bancare.

Top