Stirile din ziua: 20 aprilie 2011

Sorin Ovidiu Vintu, retinut pentru santaj!

Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut pentru şantaj de procurorii Parchetului instanţei supreme, pentru că i-a pretins lui Sebastian Ghiţă 150.000 de euro. Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă ICCJ au dispus, în 19 aprilie, începerea urmăriri penale.

Oferta alb-violeta: doua bilete si o sticla de vin

Clubul Poli le-a pregătit o surpriză suporterilor ce vor fi prezenţi sâmbătă pe arena „Dan Păltinişanu”. La două tichete cumpărate, fanii vor primi cadou o sticlă de vin. Meciul cu FCM Târgu Mureş este promovat printr-un clip care îl are în rolul principal pe Dan Alexa.

Atelier de pictat oua

Timişorenii învaţă înainte, de Paşte, să picteze ouă, de la două artiste. Un nou atelier experimental, marca „Fabrica de nori” are loc joi, între orele 17 şi 19, la sediul asociaţiei (strada General Dragalina nr 7).

Etichete:

Ioan Botis si-a dat demisia

Ministrul Muncii, Ioan Botiş, a demisionat din funcţie, miercuri dimineaţă, după o nouă discuţie cu premierul Emil Boc în care acesta i-a sugerat renunţarea la funcţie în contextul scandalului izbucnit legat de angajarea soţiei sale într-un proiect european.

Razie la depozitele de legume din Freidorf

Zeci de poliţişti, inspectori de la Garda Financiară, Protecţia Consumatorului, Inspectoratul Teritorial de Muncă şi de la Direcţia de Sănătate Publică Timiş au început un control la depozitele en gros de legume şi fructe de pe strada Polonă din Timişoara. Ei au dat amenzi de 85.000 de lei si au confiscat o parte din marfa.

Apa calda oprita

În vederea remedierii unei avarii survenite pe reţeaua termică primară, miercuri, între orele 10 şi 14, va fi întreruptă furnizarea apei calde la punctele termice 86, Vulturii, 88, 89 şi Vasile Lupu.

Programul casieriilor Aquatim

Vineri, casieriile Aquatim vor funcţiona până la ora 14, iar birourile de Relaţii Clienţi, Contracte şi Serviciul Tehnic vor avea program cu publicul doar până la ora 12. Luni, 25 aprilie, şi marţi, 26 aprilie, casieriile şi toate birourile de relaţii cu publicul vor fi închise.

Top