Stirile din ziua: 6 aprilie 2011

Noroc cu Zicu!

E clar: Poli nu poate fără Zicu! Acesta e golgeterul absolut al Ligii I, cu 15 reuşite, şi, când nu marchează, reuşeşte pase magistrale. Aşa a fost şi miercuri, când, în etapa intermediară, Poli era să se facă de ruşine acasă, fiind condusă de Astra cu 2-0. Au contribuit din plin la nervozitatea din tribune si de pe teren deciziile arbitrului Georgian Ionescu.

Sanse tot mai mici ca altii sa ne construiasca parcari

Consiliul Local Timişoara va organiza o nouă licitaţie pentru a găsi investitori dispuşi să facă parcări. Ultimii „salvatori” ai şoferilor exasperaţi, americanii de la Walco Monceau Group Inc., voiau întâi să pună mâna pe sistemul TelPark. Ofertele pot fi depuse la sediul SC Administrarea Domeniului Public, până pe 18 mai.

Poli este liderul returului in Liga I

Chiar şi cu un joc mai puţin bun în ultima etapă de pe teren propriu cu Steaua, Poli Timişoara este liderul în urma jocurilor din retur. Fotbaliştii lui Duşan Uhrin au adus 14 puncte în cele şase jocuri disputate până în prezent în retur.

Liceul „Carmen Sylva”, verificat la inscrierile in clasa I

Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş va verifica modul în care reprezentanţii Liceului „Carmen Sylva” au efectuat înscrierile în clasa I, pentru anul şcolar 2011 – 2012. Asta, pentru că, deşi perioada de înscrieri expiră abia peste o lună, liceul ar avea nevoie de două clase în plus peste numărul de locuri solicitate.

Poli – Astra, in intermediara

Alb-violeţii sunt la un punct în spatele liderului, iar o victorie în meciul cu Astra i-ar putea propulsa pe prima poziţie, în funcţie şi de rezultatul din partida Oţelul-Vaslui. Dusan Uhrin se confruntă din nou cu probleme de lot.

Top