Stirile din ziua: 8 aprilie 2011

Primarul din Valiug, arestat pentru spaga

Primarul comunei Văliug a fost arestat, vineri, pentru 29 de zile. Marius Mocanu este acuzat de trafic de influenţă şi a intrat în atenţia Direcţiei Generale Anticorupţie, Serviciul Judeţean Caraş-Severin, după ce un om de afaceri din Timişoara l-a reclamat pentru că a cerut mită pentru a intermedia concesionarea unor parcele de teren.

Pro bono pro-Iancu

Ce bine mi-ar pica să fiu avocatul lui Marian Iancu pe banii ăia neplătiţi la furnizorii de servicii, cum îi umblă omului de afaceri bucureştean vorba prin târg. Dar cum nu fac parte din celebre case de avocatură, mă mulţumesc să fac, pro bono, pe avocatul în cazul atât de complicat al finanţatorului lui Poli.

Fara apa calda

Colterm anunţă că, din cauza unor lucrări efectuate de Enel SA, care vor genera oprirea curentului electric, vineri, între orele 12 şi 15, va fi întreruptă furnizarea apei calde de consum la CT Rusu Şireanu.

Cum iti gasesti job pe Facebook

A fost lansat primul serviciu de promovare a joburilor prin reţelele de socializare. CautaEroi.ro se adresează atât angajatorilor, cât şi candidaţilor, simplificând procesul de recrutare în mediul online.

Programul curateniei de primavara

Maşinile Retim vor colecta, vineri, deşeurile în perimetrul cuprins între străzile Bârzava – Calea Bogdăneştilor (din Bârzava în B. P. Hasdeu) – B. P. Hasdeu (din Calea Bogdăneştilor în Dunărea) – Dunărea (din B. P. Hasdeu în Bârzava).

Top