La Timişoara a început, sâmbătă, prepararea celei mai mari mâncări cu ciolan. În zona stadionului „Dan Păltinişanu”, bucătarii au încins plitele şi muncesc din greu, pentru a reuşi să intre în Cartea Recordurilor.
Sunt 130 de ciolane, adică 200 de kilograme de carne, şi 50 de kilograme de fasole. Toate acestea vor deveni, în câteva ore, o spectaculoasă tocăniţă, gătită într-o tavă de 16 metri pătraţi, sub care ard deja 16 focuri. Demonstraţia gastronomică va fi omologată de International Gastro Show Cooking Entertainment. La Timişoara a ajuns, în premieră pentru Europa de Est, Gissur Gudmundsson, preşedintele World Association of Chefs Societies (WACS). Gazda evenimentului este maestrul şi showman-ul Antonio Passarelli, care îi va delecta pe cei prezenţi cu umorul său şi demonstraţii gastronomice. La ora 17, 1.000 de porţii din delicioasa mâncare vor fi oferite, gratuit, pofticioşilor timişoreni.
[nggallery id=571]













































Comentarii prin facebook