La Timişoara a început, sâmbătă, prepararea celei mai mari mâncări cu ciolan. În zona stadionului „Dan Păltinişanu”, bucătarii au încins plitele şi muncesc din greu, pentru a reuşi să intre în Cartea Recordurilor.
Sunt 130 de ciolane, adică 200 de kilograme de carne, şi 50 de kilograme de fasole. Toate acestea vor deveni, în câteva ore, o spectaculoasă tocăniţă, gătită într-o tavă de 16 metri pătraţi, sub care ard deja 16 focuri. Demonstraţia gastronomică va fi omologată de International Gastro Show Cooking Entertainment. La Timişoara a ajuns, în premieră pentru Europa de Est, Gissur Gudmundsson, preşedintele World Association of Chefs Societies (WACS). Gazda evenimentului este maestrul şi showman-ul Antonio Passarelli, care îi va delecta pe cei prezenţi cu umorul său şi demonstraţii gastronomice. La ora 17, 1.000 de porţii din delicioasa mâncare vor fi oferite, gratuit, pofticioşilor timişoreni.
Comentarii prin facebook